Управляващите използват омразата за разединение

Управляващите използват омразата за разединение
04-08-2023г.
0
Гост-автор

Новите управляващи и тяхната малка, но яростна група привърженици се опитват да ни разделят и да изтрият от обществената памет всеки и всичко, което може да ни напомни за свободата и силата, която имаме, когато сме обединени и живеем и работим като единен народ. 

Разделят ни стъпка по стъпка и изискват изтриване или подчинение от всеки. Искат този да се извини и да се подчини или онзи да се извини и подчини. 

Никога не получихме извинение за "Исторически парк", никога не получихме извинение, че вкараха държавните пари във война, а не в развитие на държавата, никога не получихме извинение,  че съсипаха образованието, здравеопазването, земеделието, производството, армията, животновъдството, науката, културата и душите на хората. 

Не получихме извинение, че унищожиха 2 500 000 от нашия народ, не получихме извинение за наркоманите, престъпниците, не получихме извинение за унижението, което търпим вече 34 години, не получиха извинение и техните хора, че ПП и ДБ ПРЕДАДОХА всички техни привъженици, като направиха правителство с ГЕРБ и ДПС. 

Използват омразата за разединение. Време е да кажем СТИГА. Ние повече няма да се подаваме на това. Когато видите масирана кампания, в която са включени те, не я подкрейте! Дори да ви изглежда, че ви пази, знайте, че ви вреди. Нека се оправим сами, а да не чакаме те да ни оправят! 

Всеки ден доказваме как може да се оправим, но все още не поглеждате към нас. Аз казвам СТИГА и няма да изолирам социално хора, защото ми нареждат или ме заплашват със социална изолация. Изтрит съм от 2019 година и съм отлично. 

Създал съм много неща, които могат да се видят, а те не са направили нищо. Огледайте се и помислете! Вие можете много повече!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.