Не, Лена, ВИЕ възстановихте модела ГЕРБ

 Не, Лена, ВИЕ възстановихте модела ГЕРБ
04-08-2023г.
0
Ружа Райчева

ПП-ДБ тихомълком прокараха на ГЕРБ идеята парламентът да се премести в сградата на стария Партиен дом заради “ремонт”, който ще трае поне 3 години. После я се върнат, я не. Старата сграда на Народното събрание пази в себе си духа на парламентаризма и това го знае всеки, който е ходил там. Журналистите можем (хме) свободно да говорим с политиците, всичко е явно и видно. 

Партийният дом е като тъмен кошер, където журналистите се допускат само до определени места в точното време. Като стълбица в мрака. Там няма да виждаме кой с кого говори, кой с кого пише Конституция, кой пие чай с Пеевски и Карадайъ. Именно там НЕкоалицията ще разгърне същинския си потенциал. Няма да е чак толкова неудобно да се говори с ГЕРБ и ДПС. 

Много удобно. Много спокойно. Красота. А междувременно Лена Бориславова има наглостта да се яви и да ни каже надменно, че моделът ГЕРБ е приключил. Не, ВИЕ го възстановихте.  

P. S. 357 млн. лв. за култура срещу 140 млн. лв. за ваксини срещу ковид. Предполагам, че е някой вид от онези ваксини, дето се наложи на няколко партиди да подаряваме на всевъзможни страни през миналите 2 години с решения на парламента.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.