Този постер е срам за ДБ и тотална наглост

Този постер е срам за ДБ и тотална наглост
05-09-2023г.
0
Явор Дачков

В последните четири години ДБ управляват София чрез всичките си районни кметове, които са от ДБ. 

С едно-две изключения (като Георги Илиев, например) кметовете им са тотална щета - корупция, некомпетентност и импотентност за упражняване на власт. 

Този плакат е потресаваща наглост. И да не ми се оправдават, че нямат правомощия, щом със зъби и нокти драпат за тези позиции. 

Все можеха да направят нещо срещу бабаитите по софийските улици, защото имат власт. Но не направиха, защото не знаят какво да направят с нея. 

Трайчо Трайков, който е кмет на района, в който се случи убийството на петнадесетгодишното момче от пиян шофьор на пешеходна пътека на "Шишман", хвърля цялата си енергия да се бори с Паметника на съветската армия и да се снима пред кофи за боклук, но за четири години не можа да отдели време и да помисли за очевидните безобразия на джигитите в центъра. 

И да не ми казва, че това не е в правомощията му, защото ще му припомня какво е да си политик - човек, който посредничи между различните интереси на граждани и институции и ги насочва в определена посока. 

Разбира се, че Трайчо носи политическа отговорност за онова, което се случва по улиците на района му. Както носи и кметът на София, МВР, правителството, депутатите и всички останали. Но всичко тръгва от районния кмет. От най-базисното ниво. 

По тази причина нищо в България не работи, защото всеки се извинява с другите за собствената си некадърност, мързел, нехайство, липса на компетентност и емпатия и т.н. 

Този постер е срам за ДБ и тотална наглост. Да си събират крушите и да се скрият някъде с всичките си глупости, съветски армии, украинска пропаганда и прайдове. 

Единственото от което истински са се интересували са властта и парите. Познавам и кътните им зъби.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.