КИРИЛ ПЕТКОВ ПРИЗНА ЗА БЛИЗОСТТА СИ С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ

КИРИЛ ПЕТКОВ ПРИЗНА ЗА БЛИЗОСТТА СИ С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ
04-09-2023г.
0
Валерия Велева

Фундаментално признание на Кирил Петков  пред Нова тв: "Алексей Петров помогна за среща с Борисов, на която да решим дали да си говорим". Изтъкна, че първата среща била „между мен, г-н Борисов и Асен Василев”. 

От изказването му така и не стана ясно как точно Алексей Петров е помогнал за срещата и дали за целта е използвал познанството си с бащата на Кирил Петков, каквито твърдения има.

Петков разкри, че след четвъртите избори “г-н Борисов изпращаше най-различни контактьори, за да направи среща с нас”, но от ПП все ги отпращали. 

Докато след петите избори, когато ПП станаха втора политическа сила, вече “не е имало значение кой и по какъв начин контактува с нас”, каза вдъхновителят за нов морал в политиката.

Хайде сега Кирил Петков от Промяната да обясни като какъв Алексей Петров от Подземието е помогнал на Прозрачността в политиката, за която от ПП ни проглушиха ушите?

И защо ПП не прие посредничеството за такава среща на един легитимен демократ президент като Плевнелиев и един НАТО-вски външен министър като Соломон Паси, а клекна пред влиянието на един подземен бос като “Трактора”? 

И гласувалите на ПП как приемат всичко това?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.