Темида не спи. Нокаутирана е, лежи и ближе рани. Не може да направи нищо, докато се обслужва от тази прокуратура.

Темида не спи. Нокаутирана е, лежи и ближе рани. Не може да направи нищо, докато се обслужва от тази прокуратура.
06-10-2022г.
0
Лентата
Темида не спи. Нокаутирана е, лежи и ближе рани. Не може да направи нищо, докато се обслужва от тази прокуратура. Това смята писателят Кирил Кадийски.
 

„Вчера една от активистките на ГЕРБ каза: „Готови сме на всичко, без да се пипа главният прокурор. Ние какво искаме – да имаме компетентен и безпристрастен прокурор, какъвто настоящият не е, или искаме да имаме прокурор „наш човек“. ГЕРБ са в безизходица и искат да вкарат по някакъв начин и другите в нея. Защото, когато спечелиш изборите напролет, това все пак е някаква малка победа. Наесен, сега, когато ни чака тежка зима, победата е да загубиш с малко. Като загубиш с малко оставящ другия да вади картофите от жарта“, коментира той в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“ по „Евроком“.

„ГЕРБ не предлагат нещо ново, а искат да се запази пак тяхното статукво, но под една маска – шефът се оттегля, а другите работят и той им дава инструкции“.

„Соломон Паси е математик. Ходовете му са много премерени и добре пресметнати. Убеден съм, че той много добре знае, че нищо няма да излезе от тези преговорни групи. Другият, който ни предлагат – Росен Плевнелиев, е абсолютно неподходяща персона, станала за смях в лицето на българите по време на своя мандат. Сега ми го слагат като човек, който ще въведе ред“, отбеляза Кирил Кадийски.

„Бойко Борисов ще мине през всички кръгове на ада. Може би само в един няма да попадне. В ада има един кръг, където са некръстените - почтени и добри хора, но не са кръстени“, коментира още писателят.

   Източник: frognews

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.