ТЕХНИКА НА БЕЗОПАСНОСТ

ТЕХНИКА НА БЕЗОПАСНОСТ
12-06-2020г.
207
Мартин Карбовски

Нищо, че е лято. Трябва да внимавате. В няколко периферни столични всекидневника се появи малка медицинска новина, която беше пропусната от големите информационни агенции. Младо момиче, на 22 години, се явява в медицински център на един речен град и моли за медицинска помощ, защото имала наранявания в областта на половите органи. При пре­гледа лекарите са изумени и развеселени. От вагината на мо­мичето те с особени усилия успяват да извадят 22-сантиметрова каракуда, все още жива и помръдваща. Мо­мичето не могло да обясни как точно се е случило това. Но и никой не я е питал. Все пак лято е.

В медицинските центрове и мазета се пазят разни весели предмети в буркан, които са извадени от ануси и вагини. Но каракуда досега не е била интервенирана по такъв начин. Повечето хора, обикновено хомосексуалисти и жени, обяснявали на докторите, че просто са се подхлъзнали в банята и са паднали върху една бирена бутилка, която им се е напъхала отзад със съответния звук. Може би трябва да си имаме до­верие дори и за такива неща. Но както и да се завъртате, колкото и пристрастена да е една жена към риболова, просто няма начин тя да падне върху рибата каракуда така, че да й влезе в путката - не сте ли съгласни с мен?!

В търсенето на удоволствие и заради недоверието между половете нараняването с предмети за самозадоволяване е все по-често срещано явление, Общо взето, всяко младо момиче е имало поне един път проблем с дезодорант, с който се е справяло само, признайте си. Преди време в средите на студентите по медицина се разказваше градска легенда за човек, намерен убит от токов удар, като до него имало и прясно кра­вешко сърце със закачени електроди. Разказът става ясен там, където се разбира, че до това кравешко сърце имало акуму­латор и целта на човека била да мастурбира, чукайки мърда­щата от електричеството карантия. Дали е истина тази смърт, ние не можем да знаем. Но съм убеден в това, че хората често изпробват много тъжни неща, за да постигнат елементарно удоволствие. Да чукаш кравешко сърце, мърдащо от нисък ампераж, е лоша съдба. И интересна смърт, трябва да при­знаете. Трябва да се внимава с техниките на безопасност по време на мастурбация дори и когато става дума за обикновена дъска с дупка (мри мъжете). Случват се заклещвания и охлузвания. Не съм сигурен, че легендарната дъска с дупка съще­ствува наистина, защото не съм я срещал, но между затворници и войници се разменят такива интересни истории. Може би ще се повторя за котето, чиито предни зъби били избити, за да можело да стимулира с езика си потопения в мляко затворнически пенис. Но това са екстремни постиже­ния. Нека се съсредоточим върху обикновената краставица.

Формализъм

Човешката изобретателност е чутовна, що се отнася до методи за самозадоволяване. Но преди всичко трябва да се търси формата, а тя е идеална при някои земеделски про­дукти. Лимитът на разрешени за вкарване неща във вагината е някъде там - от обикновената краставица до каракуда (каракудата вече е проблем, защото люспите и перките й имат един ъгъл на влизане, който пречи на излизането, нещо като осиловото задушаване). Ако трябва да дадем най-правилните съвети, то трябва да ви напомним, че не бива да си вкарвате предмети, които нямат дръжка и имат грапавини с широк ъгъл на влизане и остър ъгъл на излизане. Това е аксиомата на женската вагинална мастурбация.

Наистина трябва да признаем, че големите продълговати зеленчуци вършат понякога чудесна мъжка работа. Дръжте ги здраво от едната страна и не ги обръщайте, защото се хлъзгат. Ще имате проблем с краставиците, ако са малки, и особено — ако са корнишони (не се подвеждате по името им). И не се влюбвайте в малките им подвеждащи пъпчици, които създават особено усещане за релеф. Морковите почиствайте идеално - те са добри за едно самотно чукане, ако са дълги и добре измити, но съм чел, че никога не са достатъчно дебели.

Проблеми със свещите

От първа ръка сме осведомени, че ползването на свещи при жените за мастурбация е винаги с неочакван резултат. Свещите не са топлоустойчиви и се огъват и чупят в неподходящ момент. За изваждането им обаче помага диаметърът на свещта. Нямаме данни за употреба в този смисъл на квад­ратни свещи. Свещите са подходящи за жени, които свършват бързо - так-так и готово. Решите ли да се глезите и да ги об­гръщате повече от половин час, те омекват (както при обик­новения мъж по същото време), а стеариновата им част полепва по ръцете и отвътре.

Привързаност към предмети

Бутилките с форма на бутилки за порто са най-подхо­дящи. Те имат постепенно разширяващо се гърло и широка основа, която трудно ще си вкарате докрай, защото този тип бутилки са и дълги. Имаше социалистически градски легенди за древните стъклени бутилки за боза, но днес те трудно се намират. Те бяха с широко гърло, иначе на големина бяха като обикновената бирена бутилка. Внимавайте с тапите - остават често вътре. Има сега една магнум бутилка с тъп връх - тя е интересна по разкази на очевидци, но е пластмасова и преди това е добре да махате станиола. Дезодорантите са опасни, дори и тези, големите опаковки за освежаване на въздуха в стаята. Има един етап на проникване, когато вагината прави „шлюп“ и вие изненадани ще откриете, че сте поели целия флакон и ви е трудно да го извадите,

Опитайте да се справите сами или извикайте приятелка - но никога не предприемайте нищо с кухненски инструменти и сечива. Ако не можете да извадите проблемния предмет с пръсти или с чужда помощ, по-добре отидете на лекар. Колкото и да се срамувате, трябва да знаете, че човек не може да живее е риба в путката си.

Въобще - ако е възможно, връзвайте далечния край на предмета, когато мастурбиране.

ИГРАТА НА ИГРАЧКИТЕ

Въпреки големия асортимент евтини играчки за проникване, продължават сериозните наранявания с други приспо­собления, примерно телефони. От шега на шега някои жени приемат вибрацията на телефона си като сериозно предложе­ние и правят така, че мастурбират клиторно с вибриращия си мобилен телефон. Но често нещата излизат от контрол и те­лефонът се оказва труден за вадене, защото обикновено женските телефони са малки и симпатични. Не забравяйте, че батериите им са вредни и не ги навлажнявайте.

Играчките се развалят лесно - в това сте имали възможност да се убедите. Имам познати, които твърдят, че една гос­пожица развила сериозна психична зависимост към любимия си вибратор тип „сачми с делфинче“, защото той се повредил и дал някакъв особен дефект - биел лек ток при употреба.

Съдбата на каракудата

Сами можете да продължите този набор от реални истории, които всички лицемери ще отрекат, но пък и ще пробват. След съобщението за уловената във вагината на млада жена полужива каракуда, обаче, остава един въпрос, който не ми дава мира: след като рибата е била голяма и жива - как са по­стъпили с нея?

Със сигурност никой не си е направил труда да я върне в реката и да я спаси от смърт след неприятните преживявания, сполетели я от хората. Докторите са циници и са хвърлили милата риба в легенче, а после то е изхвърлено на боклука. Понеже не съм сигурен, дали малките градове разполагат с инсенератор за изгаряне на болнични боклуци (пък и какъв болничен боклук е каракудата?!), мога да си допиша исто­рията сам.

Каракудата е попаднала на обикновения боклук и може би е умряла там, проклинайки цялото човешко съществуване от Ева насам. Първо да те заврат в една путка и после да те хвърлят на боклука е доста обидно дори за животно. Дори за риба. Но по-нататък ми се иска съдбата на червената рибка да е весела. Защото съм убеден, че някое циганско семейство, което никога не е ползвало нищо друго за ебане освен хуй, е намерило прясната още риба и си я е изпържило, и си я е изяло сладко. Кому, на кой неподозиращ човек може да му хрумне, че зова, което пържи, преди малко е било завирано в полов орган?! Такива неща се случват и с тиквички, и с па­тладжани, но никой (наистина никой) не знае за това. Защото вкусна е рибата, която не знаеш къде е уловена. Добър финал за една толкова добре започнала и толкова зле сбъркана ис­тория.

Добър финал

В повечето случаи е добре да избягвате предмети и животни за самозадоволяване. Просто ползвайте хората и тяхното добро отношение. И в двата случая техниката на безопасност е задължителна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.