Съвет към г-н Пеевски: Не се опитвайте да се правите на началник в Радиото

Съвет към г-н Пеевски: Не се опитвайте да се правите на началник в Радиото
15-12-2023г.
0
Петър Волгин

Разбирам, че г-н Делян Пеевски, както и укранското посолство били силно възмутени по повод гостуването на г-жа Елеонора Митрофанова в нашето предаване "Политически НЕкоректно". 

Сега съвсем накратко ще обясня, защо претенциите и на двете посочени страни са лишени от всякаква логика. 

Преди няколко седмици изпратихме официална покана до украинската посланичка Олеся Илашчук да гостува в нашето предаване. При това бяхме така добри да не посочваме конкретна дата, понеже знаем, че тя е изключително заета. Предложихме сама да си избере ден, в който да гостува. Е, вместо от украинското посолство да се понапънат, за да стане това гостуване, те сега се възмущават. Разбирам да се възмущават, че не са поканени. Точно обратното е. 
С всички възможни салтанати е поканена г-жа Илашчук. А поканата още важи. Чакаме с нетърпение г-жа Илашчук да ни гостува.

А сега за господин Пеевски. Струва ми се, че общувайки постоянно с господата Христо Иванов, Кирил Петков и Бойко Борисов, той доста се е объркал. Понеже тези господа явно изпълняват всичките му капризи, сега е решил, че всички български граждани трябва да правят същото. Ами не, г-н Пеевски, много, ама много силно бъркате. ПП, ДБ и ГЕРБ може да са ви бащиния, може да ви следват като кученца с подвити опашки, но БНР със сигурност не влиза в това стадо. Нито депутат, нито министър, нито премиер може да разпорежда на Националното радио какво да излъчва и какво не. За това какво ще се излъчва по радиото решават работещите в него. 

И накрай съвсем приятелски съвет Ви давам, г-н Пеевски. Можете да продължавате да се гаврите колкото си искате с вашите коалиционни партньори. Но не правете повече грешката да се опитвате да се правите на началник в Радиото.

 Всеки, който е поел по този път, после горко се е каял за действията си.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.