Слави: Значи, Тото е мръсник, а Никола Минчев е веселяк?

Слави: Значи, Тото е мръсник, а Никола Минчев е веселяк?
09-08-2023г.
0
Лентата

Вежди Рашидов вече не е депутат. И така е правилно. 

Защото, когато си народен представител трябва да внимаваш какво говориш и как се държиш, защото представляваш хората, които са те избрали и носиш морална отговорност за това. Морал бе, морал. 

Едно състояние, твърде чуждо на една не малка част от нашите народни представители. 

И като говорим за морал, и фактът, че Вежди Рашидов вече не е депутат, Никола Минчев и Росица Кирова защо все още са? Те седят и се хилят одобрително, на това, което говори Вежди Рашидов. Значи са съгласни, забавно им е и дори смешно. Тогава защо още не са си подали оставката? 

Значи Тото, който слуша как Тити Папазов говори за това как е обръснал главата на едно момиче, Тото дори го извика прокуратурата на разпит и публичното пространство го смачка, защото слуша глупостите на Тити Папазов и се смее. А Никола Минчев и Росица Кирова може да слушат и да се смеят на глупостите на Вежди Рашидов, но за тях няма проблем. Тото е мръсник, а Никола Минчев е веселяк. 

Защо единия трябва да бъде смачкан, а за другия няма проблем? 

Този двоен стандарт е отвратителен и единственият смисъл да пиша всичко това е, защото съм сигурен, че има много хора, които правят разликата между лъжата и истината, между лицемерието и истината, между популизма и истината. 

Всъщност знам, че има много такива хора.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.