Препоръчвам на всички да отделят време, за да изслушат целия запис

Препоръчвам на всички да отделят време, за да изслушат целия запис
29-05-2023г.
0
Гост-автор

На Ото фон Бисмарк се приписва израза, че "законите са като салама, не бихте искали да знаете как се правят и двете". 
Изнесеният от Радостин Василев запис от заседанието на НС на ПП, е именно в тази категория. 

Днес изслушах целия запис. Пътьом окосих двора и го изчистих, свърших една камара друга работа. 5 часа са си това!

Този запис е цяла съкровищница от изрази и мнения, които ще преследват участниците в идните месеци и може би години, ако все още са в политиката. 

Радостин Василев, не е отразил някои много съществени неща, но то и няма как, след като си един от тях.
Какви са изводите:
1. Единственото нещо, извън властта, което се коментираше беше влизането в Шенген и Еврозоната. Приемането на еврото им е приоритет независимо дали сме готови или не. Т.е. няма значение какво ще се случи с хората и икономиката. Важното е да затрием националната си валута и националния си суверенитет. 
2. Почти всички участници имат беден език, изпълнен с чуждици или лош превод на английски изрази, което издава бедно и опростено мислене.
3. Младежите, с някои изключения, нямат никакви скрупули и принципи. Тях ги вълнува единствено властта, независимо от средствата за постигането и. Цинизмът е завиден. 
4. Говорят за демокрация и законност, но никой не се смути, че се предвижда "чистка" на ключови хора в управлението и то с незаконни действия! Тук, ясно се откроява фигурата на г-н Асен Василев. 
5 . След този запис, дълго време нито ГЕРБ, нито президента Радев, ще общуват с тях извън строго протоколното и задължително по закон. Вероятно същото е валидно и за коалиционният им партньор ДБ. 
6. Интересно, че повтарят като папагали за руско влияние и това, че Радев и служебното правителство били на Кремъл. В същия момент, именно служебното правителство назначено от Резидента се опитва насилствено да ни вкара в еврозоната и да ни лиши от национален суверенитет. Явно подобни твърдения са шизофренични. 
7. В едно от решенията накрая, се говори за "предотвратяване на намесата и влиянието на чужди посолства", като през цялото заседание се обяснява, че чистката в специалните служби и новите шефове са съгласувани с Посолството! Лицемерие и гьонсуратлък от световно ниво!
8. Обяснението какви чистки са подготвили, несъмнено ще им спечелят огромен брой привърженици сред потенциално засегнатите.
9. След този запис, няма никакво съмнение, че септември ще има нови избори. 
10. Не на последно място един детайл - за комуникация използват апликацията "Сигнал", един от разработчиците на която е Едуард Сноуден. Американски специалист по информационни технологии и от няколко месеца гражданин на омразната за тях Руска федерация. 

Препоръчвам на всички да отделят време, за да изслушат целия запис. 

Сигурен съм, че ще намерите много прелюбопитни детайли, които или съм изпуснал или не съм отразил тук. Важно е и ако ще гласувате на изборите през септември. 

По гнусливите, може би да го направят на гладен стомах, защото не е изключено да започнете да повръщате от отвращение. 

Това не се отнася за истински влюбените, защото както наскоро наградения за "литература" Г. Господинов ни обясни, при истинската любов може да се понесе и приемат и най-неприятните и миризливи неща..

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.