Тези хора в никакъв случай не трябва да припарят до власт отново

Тези хора в никакъв случай не трябва да припарят до власт отново
29-05-2023г.
33
Гост-автор

Не може да говориш за правова държава и да се опитваш да осигуриш "наше МВР за местните избори".
Не може да говориш за съдебна реформа и да се опитваш "законно или незаконно" да правиш политически мотивирани чистки в държавните институции.
Не може да говориш за борба срещу опасни външни зависимости и да съгласуваш с чужди посолства шефовете на агенциите за сигурност.
Не може да говориш за демократичност и да признаваш, че реалният ти електорат е 7-10%, но "направихме ала-бала през президента". 
Не може да говориш за правила и прозрачност и тайно да се договаряш с шефа на ЕК дали не може да пусне България в еврозоната без да са изпълнени критериите. 
И разбира се - не може да градиш цялата си платформа върху борба срещу Борисов и корумпираното му управление, да го арестуваш и година по-късно да си готов да го "изпереш", защото не бил "реален", а само "маркетингов враг". 
Комичните рационализации е време да спрат. Това не е никаква промяна спрямо дългите години управление на Борисов и ГЕРБ. Със сигурност не и в положителна посока.
Тези хора в никакъв случай не трябва да припарят до власт отново. Те трябва да бъдат изхвърлени от политическата сцена в България. Завинаги.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.