Тези са патерици на шофьора на Жипката

Тези са патерици на шофьора на Жипката
28-05-2023г.
0
Гост-автор

Богдан Петков:

Загубих си времето, да послушам около 2 часа “записките на Руди Гела за едни неграмотници, с дипломи от чужбинаТа.”

1. Тези са патерици на шофьора на Жипката. Нито повече, нито по - малко. 
2. Решили са да махат господина с каскета, щото е подгонил шофьора на Жипката. 
3. Борецът за съдебна реформа е измислил, как да изпере имиджа на шофьора на Жипката. Също така поддържа и интересна комуникация с ДПС.
4. Българското Народно събрание и евентуален български министерски съвет не решават нищо. Постовете и назначенията ги казват от посолството. 
5. От посолството искат и нареждат. И патериците трябва да крепят шофьора на Жипката. Щото има подкрепа от чужбинаТа, но най - вече от посолството. 
6. Мария от Хаджидимово е директно и жалко продължение на Кунева и Сталинка, пардон Кристалина Георгиева. Три кариеристки, които смазаха и газят националните ни интереси. 
7. Европейските “лидери” са много доволни от взаимодействието си с шофьора на Жипката, неговите патерици, Мария от Хаджидимово и нейните предшественички. Желанието им е, колкото могат по - дълго да ни държат в блатото. 
8. Първите две парламентарни групи търсят синхрона, за да могат ротационно да ни държат в блатото. 
9. За огромно съжаление, за първи път в политическото си битие, Слави Трифонов се оказа прав. Прав е за Руди Гела. Прав е и за ”ала - бала” - та. Но все пак, нека не забравяме Петър Илиев и предложенията му за министерствата на енергетиката и образованието. 
10. Тези реабилитираха шофьора на Жипката.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.