Поредния план на глобалистите, целящ да лиши децата ви от нормално бъдеще

 Поредния план на глобалистите, целящ да лиши децата ви от нормално бъдеще
10-10-2022г.
0
Димитър Хаджиев

Здравейте, добри хора. Днес ще разгледаме поредния план на глобалистите, целящ да лиши децата ви от нормално бъдеще. Този план, по който се работи от години, бе обсъден на скорошна среща на Световния Икономически Форум. Времето за неговото изпълнение настъпва и това е причината днес да пиша за него, защото той трябва да бъде спрян. Този план се нарича система за лични въглеродни кредити, а Сан Марино най-вероятно ще стане първата европейска държава, която ще я въведе в действие. С оглед на това, че след 2024 г. бързо навлизаме в дебрите на Модерния Соларен Минимум, целта е системата да бъде въведена във възможно най-много държави в рамките на следващите две-три години. Нека видим как Слънцето, климатът, икономиката, цифровата валута, въглеродните кредити и един бъдещ ядрен взрив или война са неразделно свързани.
Първо, светът нямаше вече трета година да се чуди дали лидерите му не са обезумели, ако историците и антрополозите си бяха свършили работата, поставяйки слънчевата активност там, където ѝ е мястото – в центъра на възхода и падението на редица цивилизации. Тогава и децата щяха да знаят, че резките климатични промени в резултат от цикличността на соларните процеси водят до тежки социални трусове. Щяха да знаят какви проблеми ги очакват и как да се справят с тях. Уви, тези, на които разчитаме да им осигурят по-добро бъдеще – политиците – не само ги излъгаха жестоко, но са им подготвили една брутална дистопия.
Тяхната лъжа обаче става все по-очевидна. Изминаващата 2022 г. бе като извадена от учебник за влиянието на Големите Соларни Минимуми върху климата ни. Тя окончателно разби и връзката между нивата на CO2 и температурите. С всяка следваща година на „учените“ от IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) ще им става все по-трудно да обясняват защо сме в етап на глобално застудяване. Наскоро професорът по физика и съветник на Президента Тръмп William Happer отново показа известната графика на парниковия ефект. Земята излъчва енергия основно в инфрачервения спектър, като по-голямата част от нея се задържа в атмосферата от парниковите газове. Парниковият ефект на CO2 обаче е почти достигнал своя предел, защото абсорбиращата му функция е логаритмична. Това означава, че след една конкретна точка на насищане на атмосферата с CO2, всяко следващо повишение на концентрацията му оказва все по-слабо влияние. Така дори при двойно по-високи нива на CO2 спрямо настоящите, общият парников ефект се променя само с 1%. Това е факт, който IPCC дори не опитва да оспори.
Когато обаче Слънцето се приготвя за дълга дрямка, полярните атмосферни клетки отслабват, студени фронтове плъзват към умерените ширини, топлият Ел Ниньо дава път на студената Ла Ниня, а фермерите получават киндер сюрприз. Така и тази есен ще повторим историята от пролетта, а Европа очаквано за мен посрещна един студен септември. Латвия отчете температура от 2.2 C под средната за последните 30 години, следвана от Литва (2.2), Естония (2.0), Полша (1.5), Чехия (1.0), Финландия (1.0), Австрия (0.8 ) и други. През март/април в Словакия бе с 2.1 C по-студено, както и в Унгария (2.0), Полша (2.0), Литва (1.5), Канарски острови (1.3), Австрия (1.2), Италия (1.2), Латвия (1.1), Естония (0.9) и други. България отчете стойности от 1 до 5 C под средните. Станахме свидетели на исторически ниски септемврийски температури в Гърция и Италия, на най-студените шест месеца на Антарктида, на рекордни снегове в Южна Америка и Гренландия, на 20 отрицателни рекорда за август в Китай, на най-ранните есенни слани в Русия и Беларус, и на необичайно дълги студове в Канада и Нова Зеландия. Това е бъдещето: все по-студено, с все по-кратки селскостопански сезони, с все повече суши, наводнения и градушки. И да, на места с по-сериозни топлинни вълни заради разместването и на тропическите клетки, което ще бъде използвано от медийната пропаганда.
Уви, през лятото Франция загуби до 35% от реколтите си, Германия – до 30%, някои райони на Италия – до 70%. Пострадаха още Унгария, Белгия, Холандия, Полша и други държави. Фермерите в Австралия бяха ударени и от студове, и от потопи. Проучване в 17 американски щата сочи, че спадът в продукцията им ще е около 40%, като Тексас води тази тъжна класация с очаквани 70% загуби. Уви, щатската „1 на 1000 години“ суша се превръща в ежегодно събитие. Рано или късно Европа ще я последва, като сушата ще се редува с периоди на продължителни дъждове. Всичко това се случва на фона на спрени европейски заводи за изкуствени торове заради енергийната криза. Ако тя и конфликтът Русия–Украйна не бъдат разрешени тази зима, догодина за половината земеделци по света може или да няма тор, или да бъде непосилно скъп.
Последният път, когато Земята влезе в подобен соларен цикъл, цената на зърното в Европа скача петорно, а в най-тежките години – десеторно. На мига осъзнаваме, че световната финансова система ще се срине само заради този исторически факт. Тя просто не е пригодена за подобен шок и трябва да бъде сменена с друга. А какво ще стане с енергията, когато климатичният хаос от 17-ти век ни връхлети отново с пълна сила? Студът ще започне да възпрепятства разбиването на молекулите в рафинериите в Канада, Русия и Скандинавия, нужно за получаване на бензин и дизел. Снежни виелици редовно ще сковават преносната инфраструктура и логистика. Земетресения ще изваждат от строя ключови тръбопроводи. Вятърните турбини ще загубят част от ефективността си, а соларните панели стават почти безполезни в годините без слънце, скрито зад облаци вулканични изригвания. Поради изтънелия озонов слой слънчевата радиация ще нагрява все по-силно пресъхващите водни басейни, което в комбинация с дългите суши ще затрудни сериозно работата на ВЕЦ, ТЕЦ и АЕЦ. И всичко това – на фона на все по-засилено търсене на енергия за бита. Тежката индустрия ще изпадне в нокдаун, който ще обхване и леката. Затова и Еманюел Макрон ни заяви в прав текст, че с ерата на изобилието е свършено.
Глобалистите нямат адекватен план за справяне със ситуацията. Вместо това, те са се запитали как да направят така, че хем да отстраняват нужния процент „ненужни хрантутници“ спрямо степента на загуба на земеделска продукция, хем да държат останалите под контрол, хем да помогнат на големите корпорации да правят още повече пари по време на депресия. Отговорът: чрез SDG (цели за устойчиво развитие на ООН) и ESG.
1. Чрез банкерското си лоби „елитът“ налага SDG-базирани ESG стандарти, за които вече споменахме, на всички икономически отрасли. Все още нефалиралите малки и множество средни бизнеси няма да могат да отговорят на тях и съответно ще фалират, а банките по всяко време могат да им откажат финансиране. В крайна сметка, ESG стандартите са субективни. Това големите корпорации го знаят отлично и ще придобият активите на по-малките на безценица, разширявайки максимално пазарния си дял.
2. Едно застаряващото и обедняващо западно население обаче намалява паричните потоци на тези корпорации в дългосрочен план. След като са спечелили максимален пазарен дял, как сега да извлекат и максимални печалби от всеки потребител? Едно решение е да предлагат възможно най-много продукти под наем или друга сходна форма. Няма да притежаваме нищо и ще сме щастливи? Един пример е Apple, която според някои източници ще започне да предлага iPhone под формата на месечен абонамент. Но какво ако и тези печалби не са им достатъчни?
3. Тук в играта влизат въпросните въглеродни кредити, целящи да ограничат CO2 емисиите. Всяка година регулаторните органи издават определен брой въглеродни кредити за фирми. Ако дадена компания стигне лимита си, единственият начин да продължи дейността си, е като закупи кредити от други фирми, които не са изразходвали своите. Междувременно, заради SDG всяка година бройката издавани кредити ще намалява, и така цената им ще расте. Ето как фирми като Tesla могат да използват многото си кредити, за да трупат огромни печалби. За пример, чрез тази схема Tesla спечели половин милиард долара само за едно тримесечие през 2020 г.
4. Следващата цел на глобалистите е вече съществуващия корпоративен пазар за въглеродни кредити да се пренесе и към нас, потребителите. Това ни готвят хората от Давос. Подобно на фирмите, ние получаваме годишен лимит на пътувания, консумация на храна и всяка друга дейност, водеща до отделяне на въглеродни емисии. И това е само началото. Глобалистите ще използват ефекта на Големия Минимум, който не може да бъде спрян по никакъв начин, за да ни кажат, че отново изоставаме в борбата с климатичните промени. Антониу Гутериш пак ще призове света да „действа решително, за да спасим планетата“. Така всяка държава ще има правото да намалява „форсмажорно“ бройката кредити на всички свои граждани. Това означава още по-малко пътувания, храна и всичко останало. Така и цената на кредитите ще се повиши и само най-богатите ще могат да си позволят да ги купуват. Тази система е несравнимо по-дистопична от китайската система за социални кредити, защото там „послушните“ имат шанс за по-приличен живот. В системата за въглеродни кредити обаче само богатите ще имат право на такъв живот. Към нея вероятно ще бъде добавен и така нареченият “scope 3 emissions+”. Ако направим сравнение с корпоративния му аналог, това много вероятно означава следното: семействата, които искат да имат деца, трябва първо да докажат, че средствата им позволяват покриването на бъдещите въглеродни емисии на тези все още неродени дечица.
5. А какво се случва, ако двата пазара – бизнес и личният – се припокрият? Ако по една случайност населението на земята драстично намалее, регулаторните органи ще имат още по-сериозна мотивация да намалят драстично и бройката отпускани корпоративни кредити, което означава още по-големи печалби за най-големите играчи. Честито на Blackrock, Vanguard и State Street!
Нека повторим, че цялата тази дистопия, открито дискутирана от СИФ, се базира на ограничаване на емисиите на молекула, която: 1. Не замърсява. 2. Не влияе повече на парниковия ефект. 3. Не влияе на температурите. 4. Не причинява изменение на климата. 5. Критично важна е за живота ни. Казвам критично важна, защото изграждането на огромни оранжерии с високо съдържание именно на CO2 е най-адекватното решение по време на Големия Минимум. Решение, което глобалистите не желаят да допуснат. Напротив. Те обричат голяма част от света на унищожение, като му внушават, че това унищожение се дължи на неговото реално спасение, което следва да бъде унищожено, за да бъде той "спасен". Това е възможно най-психопатичната форма на гаслайтинг.
Въвеждането на системата за лични кредити е невъзможно без въвеждането първо на цифрово ID и цифрова валута на централните банки (CBDC). Когато повечето хора осъзнаят в какъв капан са попаднали, те ще поискат старата финансова система да остане в сила. Точно заради това тя ще бъде ликвидирана и умишлено създадената енергийна криза в Европа ще ускори този процес. Изкуствено причиненият проблем с предлагането на енергия прави инфлацията невъзможна за овладяване и така Европа ще бъде доведена до дълбока рецесия, която ще занули системата. А проблемът е изкуствено създаден, защото дори през „пандемичната“ 2020 г. светът произведе 175 милиарда кубични метра повече природен газ спрямо предходната. Това количество е по-голямо от целия годишен износ на Русия за Европа. Накрая обаче се оказва, че Старият континент не може да си набави едва 4% от общото производство на газ в света, а четвъртата най-мощна икономика на планетата – немската –  дори и 1%. Нищо, че съседна Норвегия е третият най-голям износител. Разбира се, че точно сега и много европейски АЕЦ-ове се оказва, че имат нужда от „поддръжка“. Така успоредно с въвеждането на CBDC, европейските правителства ще принудят гражданите си и да пестят енергия. Първо само 10%, после само 20%, после...е, историята за маските и двете седмици ни е добре позната. След пестенето на енергия тази зима, другата зима ще дойде време и за пестене на храна. Накрая ще им кажат, че след като вече пестят, но имат и работеща CBDC система и работещ план за лични въглеродни кредити, най-разумното, отговорно и спасяващо планетата нещо е да свържат двете системи в едно. Щрак!
Разбира се, глобалистите отдавна са предвидили масови протести тази есен и зима по улиците на всички големи европейски градове. Съжалявам, че трябва да го кажа, но през погледа на тези дълбоко травмирани индивиди то е съвсем логичен следващ ход. Може да се окаже, че единственият начин гневът на хората да бъде овладян е чрез директна заплаха за живота им. Най-ефективният начин тази заплаха да бъде ясно и категорично отправена е чрез тактически ядрен взрив. В идеалния случай – еднократен, далеч от големите населени места, с минимални жертви. Ако той не стресне достатъчно масите, като следваща стъпка действащият регионален конфликт може да прерасне в нещо по-голямо. Дано това не се случи. Надявам се да запазите спокойствие, независимо какво се случва тази зима. Междувременно, работя усилено по новия си проект. До скоро, и благодаря за вниманието.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.