Партията им се е сринала, а не кандидатът

Партията им се е сринала, а не кандидатът
02-11-2023г.
0
Гост-автор

Хекимян потопил ГЕРБ в София. Провалил ги. Възможно е. 

Герберският лидер е майстор на хейта и сатанизацията. Справка в ЦИК обаче показва, че той има по-висок резултат от листата им за общински съветници – повече от 1700 гласа. Партията им се е сринала, а не кандидатът. 

Столична община има около 11500 служители, които са гръбнака на местните клубове на ГЕРБ. Един вид контролиран вот. 

Като сложите и семействата им сигурно ще набъбнат поне с още 1/2. Формацията е спечелила убедително народната любов във „Факултето“ и „Филиповци“. Явно и тази щедра любов предлага  Борисов за балотажа в Столицата. Реално, ако извадим контролирания вот и любовта (която е доста непостоянна) остават едни около 30-35 000 реални гласа. Това остана от ГЕРБ в София. Като правиш отровни двойници и непочтени комбинации все някога ти идва края. А това е само началото – ще е тежко, но започна.

Хвалбите с големите успехи в страната (Перник, Бургас, Стара Загора…) могат да се окажат доста нетрайни при тези процеси на лавинообразен разпад. Мисля си, че поне един от изброените герберски гордости няма да си изкара мандата докрай. На балотажите в неделя е важно да загубят по страната и останалите си феодални бастиони. Барабар с прокситата и съпътстващите схеми.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.