Строс Кан бил като Чингиз хан

Строс Кан бил като Чингиз хан
26-12-2011г.
55
---

 

На 14 май 2011 година в Ню Йорк е арестуван френският политик и икономист Доминик Строс-Кан. Обвинението е опит за изнасилване на камериерка. След пристигането на полицията Строс-Кан напуска хотела, като забравя всички свои лични вещи. Заловен е на летището. Това не е първият сексскандал, в който политикът се забърква. През 2007 година журналистката Тристан Бано разказва, че Строс-Кан се е опитал да я насили. Година по-късно той е разследван по подозрения за афера с негова подчинена. В началото на юли бившият директор на МВФ беше освободен от домашен арест, но все още не може да напусне САЩ. Разследването установи, че предполагаемата му жертва е излъгала в показанията си. Това дава основание да се смята, че сексскандалът е постановка, целяща да дискредитира кандидат-президента на френските социалисти преди изборите догодина.


Наташа Кис е известна в бранша италианска порно актриса. Тя се снима във филми за възрастни цели петнадесет години. Налага и се да се преквалифицирала в продуцент преди четири години. Причините са финансовата криза, купищата безплатно порно в интернет и набиращите популярност чатове за секс он-лайн. Днес охолният живот, който порно индустрията й е осигурявала, е просто красив спомен. Благодарение на филмите и пътуванията по цял свят Наташа се запознава и спи с десетки интересни мъже - богати, атлетични, известни или просто добри в леглото. Един от тях е Доминик Строс-Кан. Запознава се с него в Париж през 2004 година. Когато говори за него на галено го нарича Чингиз хан, описва го като "щедър и човечен". Според нея обвиненията в опит за изнасилване са политически трик, целящ да го извади от надпреварата за президентския пост на Франция. Наташа е категорична: "Доминик е похотлив, но в същото време е истински джентълмен. Не го третирайте по-зле от убиец! Ангелите му са слаби, но съм убедена, че не е способен на насилие."

Доминик Строс-Кан и съпругата му


- Как се запознахте с Доминик Строс-Кан?
- С Доминик Строс-Кан се запознах в Париж през 2004 година. Бях във Франция, за снимки на порно филм. Заедно с целия екип, който бях наела, и с мои приятели решихме да се позабавляваме в частен клуб. Строс-Кан беше там. Представи ми се. Веднага бях респектирана от него. Едно от момчетата в екипа ми помагаше в разговора, защото аз не говоря френски, но разбирах повечето му думи.
- Какво беше неговото отношение към вас?
- Доминик е изключително земен човек. Говорихме на различни теми дори за атомните електро централи по света - беше на мнение, че трябва да дадем шанс на този вид енергия, без да се страхуваме, но едновременно с това трябва да имаме "авариен изход", резервен вариант. Той ми направи комплимент, че освен много красива съм изключително интелигентна жена. След това аз, Доминик и още едно момиче от екипа се преместихме в една от стаите за интимни срещи. Той беше истински джентълмен. Не мога да се съглася, че някога му се е налагало да използва сила, за да спи с някоя жена. Не забравяйте факта, че той може да плати за секс на всяка! Искам да изясня нещо важно в този момент. Какво означава думата "насилие"? Има жени, на които им харесва по-груб секс, предпочитат екстремните преживявания. Харесва им да усещат силното присъствие на мъжа, харесва им да го правят с няколко мъже. Така се забавлявам и аз. Това не е насилие. Насилие, според мен, има когато мъжът те удря, хапе, когато те удря с юмрук. Доминик Строс-Кан не си е позволявал такива неща с мен.- С какво той ви впечатли най-много?
- Доминик Строс-Кан е приветлив човек. Той си знае цената и възможностите, но не парадира с кариерата си. С него можеш да говориш за всичко. В началото на нашата първа среща не знаех, че той е френски политик и икономист. Хората, с които бях отишла в онзи френски клуб, ми разказаха за работата му в последствие. Честно казано, тогава това не беше важно за мен. И сега не бих се впечатлила. В него ме привлече човечността, за която вече споменах.

- Вярвате ли, че това, в което обвиняват бившият директор на МВФ, е истина?
- Много често хората действат необмислено и не си дават сметка, че могат да навредят на други замесени. Мисля, че точно това се е случило и в Ню Йорк. Във вестниците пишеше за доживотна присъда. Това е ужасно, особено за човек, който вече е надхвърлил петдесетте. Не си струва да го правиш нито за пари, нито за евтина слава. Единственото, което ще получиш, са няколко вестникарки заглавия и съжаление от хората. След теб ще се обръщат с думите: "О, горкото момиче! Този маниак се е опитал да я изнасили!" Доминик Строс-Кан не е глупав и много добре познава силата на парите, с които разполага. Това е политическо убийство, замислете се! Ако е искал секс, е можел да отиде в бордей - в Америка работят денонощно, можел е да си поръча момиче в стаята. Звучи логично, нали? Аз съм убедена, че този скандал има връзка с кандидатурата му за президентските избори във Франция през 2012 година. Ще му е направена постановка...
- Защо решихте да защитите Доминик Строс-Кан публично?
- Съчувствам на съпругата на Доминик. Със сигурност е трудно да приемеш факта, че целият свят смята съпруга ти за развратник, перверзник, изнасилвач. Мисля, че ако тя го обича или поне го уважава достатъчно, ще намери сили да загърби този скандал. Не трябва да се забравя, че мъжът си е мъж! Сексуалният му инстинкт е изначален и се проявява често. Има мъже, които са се научили да потискат нагона си, но има и такива, които се поддават на изкушението. Това не ги прави престъпници, нали? Разбира се, не одобрявам, че мъже като Доминик Строс-Кан нарушават нормите на брака. Те просто са невинни жертви на собствените си желания, плащат за няколко часа щастие. Това е личното ми мнение.


Хората се дразнят, когато политиците правят щуротии и се замесват в скандали, защото са ги поставили на пиадестал, но забравят какво се случва в главата на мъжа на средна възраст. Мога да разбера възмущението на медиите, но не и употребата на думи като "изнасилвач" и "перверзник"! Всеки човек трябва да си зададе въпроса дали той е по-достоен и дали не е правил подобни неща, за които не иска никой да научава! Обвиненията, които бяха отправени към Доминик, са страшни, не защото унищожават кариерата му, а защото го лишават от личен живот. Трябва да си убеден, че не преувеличаваш за случилото се, преди да хвърлиш камък по някого. Политиците трябва да работят за обществото и да служат за пример, безспорно. Не бива да пропускаме, че и те имат свои слабости. А имат право и на личен живот. В древен Рим се е смятало за нормално управниците да имат връзки с други мъже. Днес политиците хомосексуалисти трябва да е крият, за да не загубят поста си. Липсва ни толерантност. Това е причината да разказвам за познанството си с Доминик Строс-Кан. Когато го погледна, аз виждам човек, сластолюбив, неверен, готов да плати за секс, но не и насилник.
- С няколко думи - опишете ни какъв любовник е, какъв е в леглото?
- Едно изречение е достатъчно, за да стане ясно - той е изключително нежен любовник.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.