Не знам защо винаги така се получава

Не знам защо винаги така се получава
14-01-2023г.
0
Дахер Ламот

Приятели, не знам защо винаги така се получава. Вероятно е природен закон.

Видите ли някого през цялото време френетично, с очи на умопобъркан, да пищи по комуниза и да врещи против Русия, да, той е или бивш агент на ДС или е привилегировано и разглезено дете на номенклатурата. Доказано на 100%, работи безотказно по-добре от законите на механиката (без обяснението за гравитацията).  

Напомнят на ония араби, които за всичко им е виновен Израел или обратното. Същото се отнася за хората, за които САЩ им е виновен за всичко.
Хората, които мразят силно и обичат да показват,  да натъртват тази омраза,  обикновено са хора, които искат да прикрият същността си. Някъде дълбоко в подсъзнанието са притеснени да не се покаже миналото им, затова така яростно панически изпитват нужда да доказват "верността" си. Изпадат в бяс и агресивни оправдания, когато ги попиташ за миналото им.  Това психологическо състояние, тази агресия  винаги ги издава. 

Извън системата тези хора са нищожества, цялото им богатство идва от това да бъдат послушници, когато падне една система те се впримчват като пиявици в друга. 

Приличат на пияници, смърдящи на алкохол от километър, но се кълнат, че не са и че се борят с мафията, внасяща алкохол. 

Видите ли как някой политик през цялото време постоянно крещи и изтъква как се бори с мафията и как всичко им е мафия, когато не им изнася, пак е ясно. Поредният схемаджия, който осигурява политически чадър на добре адаптирали се мошеници, които перат и трупат пари или с благотворителни организации, или криптовалутни схеми. Прикриват същността си с показни дарения (за Украйна, за деца и т.н.), а в същото време трупат огромни състояния по криминален тачин със съмнителни организации.

И знаете ли какво? 

Тези хора щяха да продължат да трупат милиарди и да изчистват имиджа си с про-либерални каузи и партийни дарения, ако не бяха толкова тъпи, че да застъпят интересите на Израел. Точно това им обърна каруцата, никой не се шегува с тях. Но както всички зависими продукти на системата, те са нищо без нея и лесно биват смачкани или накарани да бъдат още по-послушни, ако кривнат. Щото без чадъри са нищо.
А що се отнася до абсолютно зомбираните им фанатизирани ултраси, нека си вярват горките, че техните идоли са били злепоставени от "мафията", а те са ангелите пратени да донесат манна небесна за всички. Колкото им донесе друг техен божи посланик, Спас от Кочериново.
На всичкото отгоре все още се мислят за недостижима висша класа. Горките. 
И това се отнася за всики крайности.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.