Мистерия около смъртта на Шиниъд О'Конър: открили я мъртва в дома й, но как е починала?

Мистерия около смъртта на Шиниъд О'Конър: открили я мъртва в дома й, но как е починала?
27-07-2023г.
0
Лентата

Все още не е ясно как е починала певицата Шиниъд О'Конър. Тя е била открита неконтактна в дома си в Югоизточен Лондон. Пристигналите на място екипи на полицията само констатирали смъртта ѝ. Това съобщиха органите на реда в британската столица. Полицията съобщава, че не смята смъртта за подозрителна, но ще има аутопсия, тъй като е била внезапна.

В медиите и мрежите се обсъжда и въпросът за нейното състояние, което според някои може да е било 4 млн. паунда, но според други може да е намаляло до нула въпреки хонорарите от най-големия ѝ хит Nothing Compares 2 U - песента, написана и композирана от Принс.

Шиниъд О'Конър се е върнала в Лондон в началото на юли. В дните преди смъртта си в своя профил в туитър тя описва надеждата и вълнението си да напише нови песни.

Според MailOnline звездата току-що се е преместила в "хубавия си нов апартамент", за който се смята, че е в Западен Лондон, където е планирала да създава нови музикални произведения. Малко преди смъртта си О'Конър дори намеква за предстоящ албум и световно турне.

Шиниъд също така разкрива вълнението си, че е гледала балетния филм "Дон Кихот" в Лондон преди по-малко от две седмици. Тя написа в туитър:

"Толкова съм развълнувана да гледам "Дон Кихот" на Рудолф Нуреев." Шедьовърът на Нуреев се прожектираше в кината във Великобритания.

Феновете й се развълнуваха, защото след годините на борба с биполярното разстройство, депресията и опустошителната смърт на 17-годишния й син Шейн миналата година, Шиниъд за първи път изглеждаше изключително жизнерадостна. В началото на годината тя влезе в болница за тежка депресия. След лечението О'Конър убеди всички, че се чувства по-добре.

Семейството на певицата потвърди смъртта на певицата в изявление за ирландската новинарска мрежа RTE.

"С огромна тъга съобщаваме за кончината на нашата любима Шиниъд."

Семейството и приятелите й са съкрушени и пожелаха да запазят личното си пространство в този труден момент, като те също не съобщиха причината за смъртта.

Източник: 24 часа

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.