Кого защитава БХК?

Кого защитава БХК?
12-12-2022г.
0
Петър Волгин

Има у нас едни организации, чийто основен смисъл на съществуване е добрият живот на шефовете им. 

И в името на тази благородна цел са готови да изпълнят всякаква глупост, която им диктуват спонсорите. 

Обикновени изпълнители на указания, които най-често идват извън България и имат за цел максималната дискредитация на държавата ни. 

Такава организация е Българският хелзинкски комитет. Само ще припомня как същата тази организация номинира за "Човек на годината" убиеца Джок Полфрийман. 

После се отказа от тази номинация след силно негативната обществена реакция. БХК само дебне да открие някакво "малцинство", че да почне да го "защитава". 

А за толкова години, откакто съществува, не съм забелязал да са издигнали глас в защита на хората, които наистина страдат, например пенсионерите. 

Е, същото това БХК сега иска оставката на председателката на СЕМ Соня Момчилова. И защо я иска? Ами защото г-жа Момчилова дръзнала да не хареса онзи репортаж, в който пак се ронят сълзи за "клетите мигранти" и се напада "лошата България". Този репортаж определено не е за харесване и аз напълно споделям мнението на Соня Момчилова. 

Накрая, след като такова нещо като БХК ти иска оставката, значи си вършиш чудесно работата и в никакъв случай не трябва да ги слушаш.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.