Къде са родителите?

Къде са родителите?
07-08-2023г.
0
Дахер Ламот

По водещите телевизии, сайтове и радиа постоянно въртят най-вече реклами на заложни къщи и казина. В паузите между рекламите пак там се редуват риалити шоута със силиконови плеймейтки и фолк диви, татуирани футболисти и мачоси, или постоянно ни занимават с тях. Популярната ни музика е на рапъри, които се правят на гангстери, и на облечени като уличници поп или фолк изпълнителки, без особен талант. 

Може и да съм глупав, но няма ли някаква връзка между среда и резултати?

После някои се учудват защо масово момичетата си слагат силикон преди 18, а момчетата се татуират и се правят на "патриотични" гангстери. Това са им идеалите. БМВ и силикон. Инстаграм и стероиди. "Вижте колко съм страшен" и " Вижте, показвам си бюста".  Лесни пари и събиране на тен по бетонните ни курортни джунгли. 

Откъдето извират законите на джунглата.

Татуирани изверги с национални флагове, сутеньори и наркомани, престъпници и рецидивисти има навсякъде по света, глупаво е да се мисли, че в САЩ, където още се разнищва случая с Епстийн и Гилейн Максуел, или във Великобритания, където избухна скандал след като години наред се прикриваха масови издевателства над деца поради етнически съображения, или в Германия, където многократно пускан изнасили и уби дете, или където и да е, цари идилия. Или че Истанбулската конвенция ще промени нещо и ще ни превърне в розова утопия. 
Къде са родителите? 
От опит вече знам, че не бива да се реагира спонтанно и емоционално на фалшивите електронни сълзи на медиите, които търсят драми и трагедии, дори след месец закъснение, за да задоволят целите на политикани и интелектуалци, всички възползващи се от тези естествени реакции на населението. 
А сега продължаваме с рекламите.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.