Каналът на Карбовски е най-бързо разрастващата се медия у нас

Каналът на Карбовски е най-бързо разрастващата се медия у нас
11-01-2023г.
0
Ирина Асиова-Диамант

Говорить Тель-Авив! Но, тъй като Martin Karbowski е блокиран се налага аз да ви го кажа…. Клетници несретни, ако все още разчитате на бг тв, ви все едно ядете нещо забравено на дъното на фризера, след като токът е спирал и идвал 10 пъти по време на лятната отпуска. 
Лягам с “Денят” на Веселин Дремджиев и ставам с Карбовски, така че не можете да ме обвините, че съм в информационен балон. Напротив. С риск за психичното здраве смесвам двата информационни потока… усещането е като да пиеш “Столичная” със Stella Artois! На моменти ми се гади, но нямам илюзии и само така получавам завършена картина. И всичко това в YouTube. 
Между другото TV1 е единственият ми източник на информация за руската пропаганда. Руски канали не гледам. Като изключим майка ми. Но и нея съм я пуснала на mute. Така че ако искате актуално, свежо и интересно съдържание, абонирайте се за канала на Карбовски. Последният му епизод кърти, чист и извозва! Интервю с Яков Кедми. Израелски държавник, дипломат, международен анализатор.  В периода 1992-1999 г. е ръководител на израелската разузнавателна спецслужба "НАТИВ", която организира извеждането на евреи от Източна Европа към Израел чрез специални операции. Като израелска съпруга смея да кажа, че до сега единствената национална телевизия, по която едновременно иронизират зелените тениски не Зеленски и балконинга на Путин е… израелската. Когато говори Тел Авив и Москва мълчи.
П. С. 
Линк в коментари.
P. S. 
Каналът на Карбовски е най-бързо разрастващата се медия у нас. Повечето му епизоди са с гледаемост над 100 000. Убедена съм, че всичките вмирисани публицистични предавания по основните тв общо не могат да съберат толкова. 
Чудно е, че до сега не са се намерили бизнеси да рекламират на канала му.
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.