Информационна война

Информационна война
23-09-2022г.
0
Йоанна Бенева

Последните десетина дни ме налазиха едни сайтове, дето никога през живота си нито съм чувала, нито съм ползвала. Разбирам че сме в ожесточена информационна война, ама хайде малко по-полека. Чувствам се обидена заради ниското качество на информацията в тези сайтове и откровените лъжи. Спирам се само на една от тях - лесно доказуема и абсолютно излишна. Неуважаеми “ журналисти”, най- високата цена на еднопосочен самолетен билет в икономична класа от Москва до Дубай е 

5 469.55 лв, а от Москва до Истанбул 3028.73 лв. Има си резервационна системи, разписания, свободни места. Цените на самолетните билети НЕ се увеличават спрямо търсенето, както на газта например. Имаме около двайсетина цени за икономична класа и 4-5 за бизнес класа. Веднъж издаден, самолетния билет може да се ползва само от човека, на чието име е издаден. Изключваме лоу кост компаниите, които имат такса за смяна на име. Изключваме ги категорично обаче, защото те просто не летят в Русия, Дубай и Турция .

Та така, четейки за хилядите евро, които са достигнали цените на самолетните билети от Русия за Дубай и Турция , отваряйки моята резервационна система и виждайки как са нещата наистина, за мен е ясна стойността на цялата останала “информация” в тези сайтове. 

Предполагам че са налазили и всички вас…

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.