Години наред се опитваха да създадат ореол на могъщ философ и светец от Далай Лама

Години наред се опитваха да създадат ореол на могъщ философ и светец от Далай Лама
11-04-2023г.
0
Дахер Ламот

Години наред се опитваха да създадат ореол на могъщ философ и светец от Далай Лама, правеха холивудски филми за него, надпреварваха се да цитират празни от реално съдържание негови префърцунени цитати, явно изковани от някоя пиар агенция, наели за целта някоя възвишена манекенка.

Но когато се стигаше до интервюта и там го питаха за жена да стане Далай Лама, той отговаряше " да, ама трябва да е хубава, иначе за какво ни е". 

При това многократно е давал подобни отговори и ти почваш да си задаваш въпроси. 

Когато ЦРУ признава през 1998 г., че са давали по $1.7 милиона на администрацията на Далай Лама, като "морална подкрепа", а $180000 са били за лично ползване, вече започваш да си задаваш още повече въпроси.

И сега, когато Далай Лама е поискал от 11 годишно дете да му смуче езика, пак се появяват от познатите ни либералци да го защитават. Показването на език е действително тибетски поздрав, но не и смученето му, и то от дете на 87-годишен самозабравил се, разглезен и деградирал безделник, това е покъртително извращение.

Това само още един път показва мисленето на тези хора. При тях няма преценка, рационалност, етика, морал или каквито да е ценности. Имат набита идентичност, те делят всичко на нашите срещу другите. Като джихадистите. Те биха оправдали действията на най-големите изроди и извратеняци, стига това да им е казано и набито като "техен".

Защото на никого в Холивуд не му пука за тибетците, а за използването им като геополитически инструмент от безскрупулни бюрократи. То е логично тази сбирщина от разглезена каста да деградира. Както всяка политико-религиозна корпорация. 

Вижте и другия им идол, Байдън. То като му погледеш клиповете с деца ти иде да повърнеш, но никой не смее да каже очевадното - че е гнусен извратеняк. Като сина си. 
И това ни са идолите.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.