Ексклузивно! Вижте как всичките проблеми на Карбовски се решават с едно движение

Ексклузивно! Вижте как всичките проблеми на Карбовски се решават с едно движение
27-09-2022г.
0
Лентата

Вижте сега как всичките проблеми на Карбовски се решават с едно движение. 

Не, писмото не е от Путин. 

Четете докрай и кажете как да постъпим. Получено до редакционната ни поща:

"Здравейте Мартин Карбовски,

Аз съм г-н Дейвид Маккей от Торонто, Канада. Аз съм президент и главен изпълнителен директор на ROYAL BANK OF CANADA. Първо искам да знаете, че оценявам щедростта ви да приемете молбата ми тук във Facebook и искам да ви уверя, че няма да съжалявате за постъпката си. Вярвам, че Божието желание е да се натъкна на вас за това много кратко време, тъй като водя важен и спешен бизнес разговор, който искам да споделя с вас, който вярвам, че ще ви заинтересува и ще ви бъде от полза, защото е във връзка с вашия фамилия и националност и ще се възползвате от това.

Пиша ви относно човек/гражданин от вашата страна г-н Алекс Карбовски, който беше собственик на компания за добив на злато тук в Канада и също един от най-големите акционери в нашата банка, ROYAL BANK OF CANADA. На 2 февруари 2015 г. г-н Алекс Карбовски откри частна сметка с фиксиран депозит в нашата банка ROYAL BANK OF CANADA и депозира сумата от $78 000 000,00 (седемдесет и осем милиона щатски долара) в сметката с цел откриване на автомобил производствена компания във вашата страна.

Но като страхотен бизнесмен и постоянен/редовен пътник, беше много жалко, че г-н Алекс беше сред мъртвите жертви на коронавирусната болест (COVID-19), той почина декември 2019 г. Така че основната причина, поради която ви казвам това, е, защото , Покойният г-н Алекс не спомена нито един близък роднина/наследник, когато отвори частната сметка с фиксиран депозит и депозира парите. Той беше вдовец, женен за покойната г-жа Елизабет Карбовски, нямаха деца и не споменаваше роднини. 

Екипът ми от ръководството на банковия борд все още няма никаква информация за това, те не знаят за сметката и неговата смърт, единствената причина, поради която знам за това е, че съм президент и главен изпълнителен директор на банката и всяка транзакция от такъв трябва да бъде потвърдено от мен, за да бъде попълнено, както и информираността на управителя на банката. Така че, докато ви пиша сега, единствените хора, които знаят за това, сме вие, аз и управителят на банката и транзакцията ще бъде извършена успешно между нас тримата.

Миналата седмица ръководството на моята банка имаше среща за упражняване на банкова проверка, за да се отбележат пасивни и частни депозитни сметки. Знаех, че това ще се случи и затова търсих начин да се справя със ситуацията, преди екипът от ръководството на моята банка да разбере за това, защото ако разберат, ще поискат парите да бъдат разпределени между тях, което аз не правя не искам да се случи такова нещо. Ето защо, когато видях вашите подробности, се зарадвах.

Сега търсим вашето съдействие, за да ви представим като следващ роднина/наследник на сметката, тъй като имате същото фамилно име и една и съща националност с г-н Алекс, и моята банкова централа ще ви освободи сметката чрез моя орган и този на управител на банката. Няма включен риск; транзакцията ще бъде изпълнена съгласно законно споразумение, което ще ви защити от всяко нарушение на закона. По-добре е да поискаме парите, отколкото да позволим на банковите директори да ги разделят помежду си. Не съм алчен човек, така че предлагам да разделим средствата, 40/30% 30%, което е 30% за вас, 30% за управителя на банката и 40% за мен, надявам се споделянето да е наред и моят собствен дял от парите ще ми помогне да започна новия си проект. Кажете ми вашето мнение по този въпрос и моля, третирайте тази информация като поверителна. Ще ви дам повече подробности, след като получа вашия спешен отговор на моя официален имейл адрес по-долу. [email protected]

Моят имейл адрес е [email protected]

С Най-Добри Пожелания;
Г-н Дейвид I Маккей".

A вие мислехте, че е Путин…

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.