ХОРА КАТО ЗА БЕЗ ПАРИ

ХОРА КАТО ЗА БЕЗ ПАРИ
26-09-2022г.
0
Персефона Коре
Вижте, има една тенденция на леснодостъпност сред жените. Има тенденция и за апетит към лесното сред мъжете. Жените, те не само лесно се дават, днес те се и предлагат, а дори и гонят мъжа по петите. Като изключим, че не е естетически издържано, то е дори пагубно.
Не секса движи мъжа. Това рядко го осъзнаваме. Движи го стремежът към секса. За да го получи той е готов на всичко. Когато жените в последните десетилетия решихме да го даваме лесно, започнахме от "всичко" да получаваме "нищо". После, в един прекрасен ден се събуждаме и осъзнаваме, че отношенията не са поправка на подматрачната рамка всяка седмица и.. започваме да искаме повече.
За да поправя мъжа подматрачната рамка и занапред, той е изправен пред избора дали да ви даде това, което искате или да търси нещо друго, което чупи подматрачни рамки без особени придружаващи фасони. И когато това друго го чака дибидюс голо на входната му врата, за да бъде само поканено(да не говорим, че я има тенденцията дебидюса да нахълтва все с вратата в мъжките покои), мъжът, разбира се, няма да откликне на желанието ви за "повече"( на "фасоните", "претенциите", "глезотиите" ви).Защото сексът го чака чисто гол пред вратата. Без претенции, без фасони, без желания. И в този ред на мисли единстввното, което ще получите е инструкции как да затворите вратата след себе си, но след като пропуснете следващата.
Всичко това прави и мъжа нещастен. Просто той функционира далеч по-материално, за да го осъзнае. Тук е ролята на жената да го приласкае и нахрани сърцето и душата му, понякога дори без той да осъзнава. Малко като с жълтото по устата- не знае дали му се пикае или.. гушкат голи мадами.
И после се сещате, че всъщност вие сте този леснодостъпен, готов секс на тепсия. И ви става тъпо. Ако се сетите, де.
И се заражда една тенденция на лесен секс и никакви ангажименти, които може би сега изглеждат яката оферта. Но след 40-50годишна възраст започва да се обажда душата и да си иска своето. А това "свое" не чупи подматрачни рамки. Него също го намираш в леглото, но то повива, и целува за лека нощ, и казва, че утре ще бъде по-хубав ден, и буди посреднощ, за да спрете да хъркате, и търчи до аптеката, когато се събудите с адски менструални болки и е там, въобще то е там извън секса.
Да де,трябва да е там, а всъщност го няма. И ти мани това, ами не може да бъде намерено. Защо? Защото на 50 се озоваваш сред едни хора, които са свикнали да получават лесно и дори да искат те не заят и не могат да бъдат в трудното. Просто не могат.
Или се озоваваш се до човек, който срещнал трудностите на съвместния живот, не може да ги посрещне и започва да търси лекото и лесното навън. А то е там и го чака с широко разтворени крака.
Затова жени не бъдете лесни. Не бъдете най-евтината стока на щанда. Ценете се и бъдете награда. Когато спрем да бъдем лесни, мъжете щат - не щат ще полагат усилия. Това е заложено и е извън нас. Ние само трябва да го провокираме. Затова се казва, че жената определя правилата.
А вие мъже ценете се. Да влизаш в скъпи дрехи, скъпи коли, но в евтини жени, не отговаря на класата, която демонстрирате. А вие мъже-бащи и потенциални такива, не бъдете причина дъщерите ви да растат в общество на лесни жени. Силно заразно е.
Жалко е, че тези неща ще ги осъзнаем в една възраст, в която връщане назад няма. Дано поне сме щастливци да имаме път пред себе си.
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.