Двойното гражданство за депутати унищожава българската държавност

Двойното гражданство за депутати унищожава българската държавност
21-12-2023г.
0
Лентата

„Сглобката“ на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС направи решителен ход към унищожаването на българската държавност с гласуваните промени в Конституцията, които предвиждат хора с двойно гражданство да могат да бъдат народни представители. Това предвиждат гласуваните на второ четене днес промени в Конституцията, приети със 163 гласа „за“, 20 „против“ и без „въздържал се“.

За нас от ВМРО това е скандално предателство, което застрашава националната ни сигурност. 

В момента цялото управление е в ръцете на противоконституционната турска етническа партия ДПС, която има пълната подкрепа на Република Турция, където хора с двойно гражданство гласуват под строй. Какво ще стане утре, когато някой от тях бъде предложен за министър? За това предупредихме още при гласуваните на първо четене промени в Конституцията на Република България.

Гузната съвест на Кирил Петков за това, че потъпка Българската конституция не може да бъде причина за подобна необоснована и изключително опасна промяна. 

Настояваме това решение да бъде отменено, защото България е свободна, суверенна и независима държава. За да продължи да бъде такава, тази промяна трябва да бъде спряна.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.