Два часа разлика

Два часа разлика
29-06-2024г.
0
Емил Йотовски

Всичко стана рязко. За няма и два часа. 

До преди малко идолът, разбирай клетия сенилен Байдън, беше флагманът на свободния свят, темелът на демокрацията. След само два часа той е голяма грешка, проблем, лошо решение и т.н. Не чуждите. Собствените му хора го подгониха. При това толкова зло, все едно до преди два часа те нямаха никаква представа какъв робот на конци е той.
По подобен начин Сталин е свалял висшите партийни ръководители и ги е изпращал до някое мазе за разстрел. В случая до разстрел едва ли ще стигнем, защото разстрелват живите, енергичните или поне менталните хора. Тези на изкуствена ментализация няма какво да ги стреляш, достатъчно е да им завържеш връзките на обувките една за друга и те са дотам.
Всичко това, което се случи само за два часа доказва нещо отдавна известно, но все още определяно като конспиративно. Има механизъм, който е надправителствен и наднационален и използва най-великата страна (разбирай САЩ) като марионетка за целите си. Използва тъй-наречената демокрация като средство за контрол над планетата и най-вече е в тотален противовес с човечеството.
У нас този кипеж не се усеща толкова, защото ние сме толкова далече от този команден център, че дори и разрушителните трусове достигат с ден закъснение. 

У нас медиите могат само да мълчат изчаквателно и безопасно да цитират западни издания. През останалото време ще се наслаждаваме на репортажи за половия живот на червеноперките и готвене на френски селски торти в реално време. 
Все пак, за нас зрителите на цензурираните национални канали остава да се забавляваме с това как розовата слуз трепти в желанието си да изпълни задокеанската команда и тъй като е напълно лишена от собствена преценка и не може да прецени ситуацията, както и да предугади желанието на господарите и остава само да се тресе. Тресе се като пача и чака. И така три дни. Първият вече мина.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.