Дъглас Макгрегър: Допреди няколко месеца Зеленски бе героят на Запада, днес всички го презират. С него е свършено

Дъглас Макгрегър: Допреди няколко месеца Зеленски бе героят на Запада, днес всички го презират. С него е свършено
03-11-2023г.
0
Лентата

Само допреди няколко месеца (украинският президент Володимир) Зеленски бе героят на Запада. Героят на деня, който ще спаси всички от руснаците. А днес всички го презират. Той стана обект на наснешки. С него е свършено. И може само да се предполага колко време остава до бягството му в една от вилите му във Венеция, Маями или някъде другаде.

Това заявява във видео интервю бившият съветник на президента Доналд Тръмп - полковникът от резерва на американската армия Дъглас Макгрегър. И още:

И, разбира се, кражбите, корупцията, търговията с хора - всички възможни пороци на обществото в Украйна са напълно извън контрол.

За това предупреждаваха мнозина, когато започна този военен конфликт. И, уверен съм, че сте наясно - оказа се, че много от оръжията, които сме доставили на армията на Украйна, бяха забелязани в ръцете на Хамас и вероятно - на Хизбула. А вероятно и в нечии други, в които не ихме искали да видим това оръжие.

Мисля, че дойде краят на Украйна. Но ние възнамеряваме да пратим още милиарди долари, за да поддържаме измислицата, че тя е жива, и видимо ще продължим през цялата предизборна кампания. А след изборите ще признаят - какво пък, всичко свърши, време е да се движим напред.

Няколко души ме питаха - когато в Украйна всичко свърши, какво ще правим? И аз винаги отговарям - а какво направихме в края на войната във Виетнам? Напуснахме и сменихме темата. А темата тук вече се сменя. Сега тя е Израел, Израел, Израел. А Украйна остава далечен спомен...

Превод и редакция: Епицентър.БГ

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.