Дали 8-годишната София осъзнава в каква мръсна схема са я вкарали?

 Дали 8-годишната София осъзнава в каква мръсна схема са я вкарали?
01-03-2023г.
0
Любо Кольовски

Наградата на "Берлинале" за най-добро актьорско изпълнение в главна роля тази година отиде при дете - София Отеро.", информира glasove.com.

Тя играе 8-годишно дете, което търси своята полова идентичност, в испанския филм "20 000 вида пчели". 

Дали 8-годишната София осъзнава в каква мръсна схема са я вкарали? Едва ли. 

Но участието й в този филм няма как да е осъществено без съгласието на родителите й. Много въпроси възникват, когато става дума за това как едно 8-годишно дете е изправено пред драматичния избор да остане ли момиче, или да смени своя пол с момчешки, макар и само на кино. Сюжетът е ужасен. 

Сюжетът е безспорно доказателство, че джендър идеологията директно и безпардонно се промъква в умовете на нормалните хора и това се прави с помощта на античовешката платформа, известна още като Истанбулска конвенция. 

Конвенцията агресивно настъпва и сменя тактиката "с прибежки и припълзявания" с тактиката на бруталната атака. Или да очакваме участта на Содом и Гомор? 

Не бих се замислял и занимавал с това безумие, но имам внуци - момче на 14 и момиче на 9 години. И се страхувам за техния бъдещ живот, защото всеки развратник би могъл да ги превърне в мишена на отвратителните си и перверзни щения, скрит зад егидата на малоумната и нечовешка Истанбулска конвенция…

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.