Целта на ИК е постепенен демонтаж на семейството във вида, в който го познаваме

Целта на ИК е постепенен демонтаж на семейството във вида, в който го познаваме
24-01-2024г.
0
адв. Петър Николов

Чудно ми е какво ще кажат сега Промянаджиите и ДБ. Радетелите на Истанбулската конвенция. 

Ще има ли плач по телевизията? Озверели феминистки ще крещят ли по площадите Нито една(убийца) повече! Ще има ли парад? Книжки за ненасилието? 

Всъщност с какво щеше да помогне ИК на такива като убития Пейо(вдясно) и другите, без значение от пола, като отдавна се уморих да обяснявам, че домашният насилник няма пол? С нищо.

 И това го знае всеки адвокат, който не е лапнал да цуца от вименцето на някое НПО, изпълнено с платени боркини и фалшиви жертви на домашно насилие. 

Апропо, винаги ми се е гадело и не мога да разбера защо в съда, където всички са равни пред закона и не следва да са дискриминирани гражданите по пол има табло за домашното насилие, които описват винаги жената като жертва, а насилникът е винаги мъж и се питам защо в практиката съдът е твърде снизходителен когато все пак установи, че извършителят на домашно насилие е жена и тогава обикновено се прилагат най-леките мерки. 

Смъртта на този човек трябва да бъде христоматиен пример за всички навели се тъпунгери, които ни представляват в Брюксел, че ИК не може и няма как да защити жертвите на домашно насилие. 

Трябва да бъдем максимално честни пред обществото, че целта на ИК е съвсем друга. Постепенен Демонтаж на семейството във вида, в който го познаваме.
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.