Биологията и природната селекция си знаят работата

Биологията и природната селекция си знаят работата
14-06-2024г.
0
Дахер Ламот

Това, което не може да разбере тази партийна секта, е поставянето на равенство между семейство, семейни ценности и "предпочитания за правене на секс". Не прави разлика между семейни партньори и сексуални партньори. 

Никой няма нищо против разбиранията, желанията и самоопределянето на когото и да е било. 

Семейните двойки не раздуват на всички наоколо какви пози харесва, как се наричат взаимно, кога, дали и какви камшици ползва, нито изисква това да е обществен проблем, нито се представят като жертва на дискриминации, щото никой не иска да слуша за екзотичните им предпочитания.

Парадите трябва да са частни партита, а не обществени дейности. Някоя група от хора може да реши, че иска да са "групово" семейство от 8 човека, примерно 5 мъже и 3 жени и да организират оргии. Но това мен не ме засяга. Нито пък ме интересува. 

В днешно време всеки е свободен да прави каквото си поиска, стига да няма претенции за "дискриминация" от останалите, щото не ни интересува частния им живот, и не смятаме, че това е политически проблем. И да прави паради, т.е. да парадира със сексуалността си и да прокарва с тях несъзнателно политики и разделение.
Превръщането на "сексуалните предпочитания и определения" в политически кич е очевадно част от социално инженерство с цел политически сблъсък, и този сблъсък не е организиран от нормалните хора, които спонтанно  правят семейни походи в отговор. Това инженерство видимо се финансира от корпоративните среди и не е естествено движение. 

Всеки нормален човек би защитил правото на самоопределяне на дадено малцинство, би защитил юридическите му права и би го защитил при нападение. Но е редно в отговор другият да уважава същите неща, а не да му се качва на главата и да парадира с тях.  
Но и това ще отмине. Биологията и природната селекция си знаят работата и без да говорим.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.