Как да не се смеем?

Как да не се смеем?
12-06-2024г.
0
Дахер Ламот

Сещам се за няколко неща:
1) България е съюзник на Германия в две световни войни, и в двете срещу Русия. Германия не е ли Европа? Сега сме пак така, де. 
2) Силният винаги решава. Затова САЩ имат 800 военни бази, затова си плащаме ток на чужди компании, работим за чужди компании. И не се оплакваме. Да управляват слабите е идеология на комунизма, Айнщайн. Какво си учил. 
3) Баща ти като беше кореспондент на пропагандния орган Работническо дело, глупак ли беше? 
4) Повечето кадри на ДС и БКП днес дърпат конците в ЦК на ППДБ++, като втълпяват на разглезените им дечица, че са лидери на партии. Резултатите ги виждаме: ходещи идиоти в костюми, с много претенции, малко покритие. Най-разглезената и богата партия, с най-благосклонните към тях медии и пак нищо. 
5) Може би има българи, кото ненавиждат как наши гъзолизци сами правят Европа и ЕС да изглеждат като  СССР на стероиди с мазната им и наследствена комсомолска сервилност и карат западняци да ни гледат като бели послушни африканци. Като на заден двор. 
6) Надявам се да не искаш да си европеец като тия отпреди 100 години. Тогава Италия, Германия и Испания са били фашистки. Испанците са изгонили всички евреи още през 15 век със закон, французи и англичани са организирали погроми срещу тях, а германци са ги слагали в газови камери. Не толкова отдавна белгийци са резали ръце на конгоанци, избили са милиони. Слага ли са африканци в кафези като за изложение. Изпотрепали са се в две световни войни помежду си от алчност. 
7) Може би искаш да станеш модерен европеец като си смениш пола и религията? Като се замисля няма да е зле. Ако си сложиш маска, боядисаш си косата в розово и се обявиш за небинарен язовец, повече ще приличаш на човек. А, може би се смяташ за индустриалец като Хенри Форд и творец като Салвадор Дали, или може би Ерик Клептън на Балканите. Само където с китара отдалеч изглеждаш като проскубан храст със стърчащ ръждясал пътен знак. Къде си тръгнал да правиш капитализъм.
Такива като теб си мислят, че като си залепят на челото "Европеец съм, ба!", вече автоматично се превръщаш в Шарл де Гол, докато от разкопчания цип се показват червени гащи, като се чешеш през джоба.
Как да не се смеем? То от такива като теб ППДБ изглежда като второразрядна политическа трупа. 
Гениално.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.