Много съм доволен от резултатите

Много съм доволен от резултатите
10-06-2024г.
0
Слави Василев

Искам да поздравя полковник Марков от ПП Величие и Радостин Василев от ПП МЕЧ за успеха им. Те на практика пробиха без никакви структури, залагайки предимно, особено за Величие, на алтернативните медийни канали. Два извода.

1. Традиционните медии и политкоректният наратив фалираха. За повечето българи проповядваният евроатлатизъм не струва и пет пари. Това не означава, че мнозинството българи са путинофили, както биха казали от ПП, а означава, че искат от техните политици да мислят ПЪРВО за България, а след това НАТО и ЕС. И да търсят как да защитят нашия интерес, в рамките на стратегическите ни съюзи. Но родните евроатлантици са толкова заети да целуват ръце в наведена стойка, че забравят от къде са дошли, кого представляват и кой интерес представляват. 
2. Второто, и по-важно заключение е, че българите все още търсят алтернатива, или промяна. А това е изключително добра новина защото човекът, който може да удари едно кроше на Борисов, Пеевски и тези дребни образования от ПП, е именно президентът. И е само президентът.
Ако има един човек, който може да съчетае българският интерес в рамките на ЕС и НАТО, без да целува ръце и да се навежда, то, повярвайте ми, това е Радев. Ама повярвайте ми, наистина.
3. Фактът, че всички мълчат ме изпълва с още по-голяма радост, защото виждат и осъзнават, че написното в точка 1 и 2 е точно така. И се гърчат, и се чудят как да излезнат от капана, в който сами се вкараха. Защото пренебрегнаха едното сакрално правило в демокрацията - спряха да слушат какво им казва народът.
Много съм доволен от резултатите!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.