Аман от български соросоиди, за които интересът на България е на последно място

Аман от български соросоиди, за които интересът на България е на последно място
09-12-2022г.
0
Гост-автор

Николай Белалов:

Аман от български соросоиди, за които интересът на България е на последно място след интересите на анлосаксонските им господари! 

"Експертът" Велизар Шаламанов е категоричен, че България трябва безкрай да се доказва на господарите му! 

Няма значение, че заради тях закрихме работещи реактори в АЕЦ, по указания отвън не построихме друга такава централа, разоръжихме силната си армия, допуснахме НАТО да атакува през нашето въздушно пространсво съседна нам държва, под соросоиден натиск не построихме нужните ни петролопроводи и газопроводи, пуснахме чужди фирми и граждани да се разпореждат с нашата икономика, включихме се в ЕС и НАТО и ежегодно плащаме определените ни вноски, дадохме без пари българска земя за военни бази на САЩ, допуснахме хиляди чужди войници и въоръжение в България, под натиск се отказахме от интересите си в Македония /за разлика от Гърция/, включихме се хиляди санкции срещу Югославия, Русия, Сирия и др.държави от които понесохме огромни загуби за разлика от наши западни партньори, които спечелиха милиарди, поръчахме си "златни" самолети от лидера на Запада САЩ, които предплатихме и ще получим след години, което противоречи на всеки пазарен механизъм и т.н. и т.н. 

Обаче, според подобни експерти България трябва още да се доказва и да няма собствени интереси и мнение?!? 

София обаче няма да бъде допусната в Шенген, а България няма дабъде уважавана, докато не се разграничи от подобни пишман експерти и чужди агенти. 

"Няма цинизъм от страна на нидерладския премиер. Цинизмът идва по-скоро от нашия президент", коментира Шаламанов. 

Всъщност подобни лизачи си мислят, че с лизане се просперира, но всъщност така се губи уважение. Затова не е изненадващо отношението на Холандия, която вече е Нидерландия и не е изненадващо, че България вече я командват дори дипломати на второстепенни държави...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.