Адв. Петър Николов: Време е да направим пробив срещу политическият монопол, който управлява Варна

Адв. Петър Николов: Време е да направим пробив срещу политическият монопол, който управлява Варна
22-10-2023г.
0
Лентата

На официално събиране в емблематичният комплекс на Варна „Морско Kазино“ в петък вечер беше представен кандидатът за кмет и листата на ПП „Български Възход“ за Варна. 

На събитието присъстваха множество граждани проявили интерес към кандидатурите на партията за местния вот във Варна. 

Домакин на събитието беше областният координатор на партията Диан Драганов. Той първи взе думата и представи участниците.  

Драганов заяви: 

„Лидер  е човек с ясна цел и последователи, човек с доказани безспорни успехи.  Но колкото повече стават последователите , толкова по-голяма става и отговорността. Аз нямам никакви съмнения , че г-н Янев притежава всички тези качества. За лидерите на България пише Ивайло Кунев -  как са се справяли в много трудни условия знакови за България личности,  можем да почерпим пример и кураж от мотивиращите му истории.“ 

На трибуната излезе и лидерът на партията генерал Стефан Янев, който изнесе кратка реч за важността на семейството и ценностите, които трябва да устояваме. 


След аплодисменти беше представен и поканен кандидатът за кмет на Варна  Петър Николов:„Г-н Николов е български юрист от гр. Варна с високи професионални и обществени успехи в кариерата си. Юрист на годината за 2018г. Водил е едни от знаковите дела в България. Постигнал е пробив срещу банки, монополисти и други душмани на народа. В кариерата си има над 30 върнати деца, които са били незаконно отнети. За него приятелите и клиентите му казват, че е човек който променя съдбите на хората в положителна посока. Безспорен авторитет, който не отказва и на най – бедния ако има нужда‘Петър Николов изнесе силна и емоционална реч в която назова проблемите на града с реалните им имена.  „Аз съм човек, който обича да прави пробиви срещу монополистите. Време е да направим и пробив срещу политическият монопол, който управлява Варна повече от 20 години“ .
 


След кандидата за кмет думата взеха и кандидатът за районен кмет Илия Карагьозов и Председателят на сдружение "Патриот" - Димитър Карбов. Гостите успяха спокойно да разговарят с генерал Стефан Янев и водачите в политическата битка. 

Пълното събитие може да гледате тук:
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.