Абсурдно е цялата българска политика да се върти около страховете на Бойко и мераците на Асен

Абсурдно е цялата българска политика да се върти около страховете на Бойко и мераците на Асен
26-05-2023г.
0
Явор Дачков

От записите на Кирил и Асен могат да се направят два основни извода, според мен. 

Първият е, че Кирил и Асен се интересуват само от властта, а Бойко Борисов се интересува само от собственото си оцеляване. 

Тези два мотива, които се пресичат, определят цялата българска политика. 

Кирил и Асен лъжат своите хора, че няма друг ход, освен да изперат Борисов, а той лъже своите хора, че най-умният ход е да прегърне хората, които го арестуваха, за да ги задуши. 

В случая глупаците са онези, които слушат глупостите на Кирил и Асен онлайн, както и онези от ГЕРБ, които се влачиха по арести, съдебни зали и къде ли не, говориха ли какво ли не срещу "Промяната", а утре ще гласуват за нейния кабинет. Аз наистина не познавам по-гламаво население, но това е друга тема. 

Ако в България имаше поне 1% от разумни и нормални хора, този цирк нямаше да бъде възможен. 

Абсурдно е цялата българска политика да се върти около страховете на Бойко и мераците на Асен. Това садомазо наистина ми идва в повече, а вече видях достатъчно - включително и цар, който стана партиен секретар. То маломуно и кривоглаво отвсякъде.....

Най-голямото дъно днес са умните и красивите, които се правят, че нищо не е станало и се чудят как да скипнат това, че Бойко Борисов им е само маркетингов враг, а Христо Иванов се е сгърчил на осем, за да предложи начин да му спаси имунитета. Ивайло Дичев дори написа, че записът е направен от изкуствен интелект. Тези хора са най-голямото дъно и няма никакво извинение за тях. 

Това са глупави, кухи, претенциозни и аморални хора, които нямат никакво място в определянето на съдбините на България. 

Най-голямото престъпление на ГЕРБ е да им подари властта.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.