Семпъл като аналгиново хапче

Семпъл като аналгиново хапче
26-05-2023г.
0
д-р Цветеслава Гълъбова

Отново гледах изявлението на Петков от снощи. 

Боже, този човек наистина е, неприлично за държавен управник, семпъл по отношение на рационален, емоционален и социален интелект. Семпъл като аналгиново хапче - има една делителна черта. Явно е толкова семпъл, че се налага да прочете предварително написан текст, роден от дълбоко му възмущение от “емоционално нестабилния” Радостин Василев. 

Същият, когото преди по-малко от година, Петков определи като “смел”. А “смелият” Василев прелетя като пеперуда от един цвят на друг. Смелост и мъжество, оценена по достойнство от “честния” и емоционално стабилен Петков.

Вчера Петков, освен че четеше написан текст, отново сричаше и имаше много лош изказ, смееше се неадекватно и незнайно защо беше приповдигнат. Направи примитивно елементарни внушения за намеса на висшата държавна власт и службите. 

Признавам си, че нямам съмнения, че това дето уж е сглобено, за мен си е съвсем истина. Отива им на ппдб да говорят по този начин - нагло, самодоволно и арогантно. И съм сигурна, че това не са сглобки, така е било. И е съвсем естествено един предател да предаде втори път. Но, “те си го избраха”. 

Снощи лъсна за пореден път цялата несъстоятелност на индивида Петков, който има претенЗии да управлява. Това не трябва да става. Той има тежък дефицит на морал и уважение към българския народ! Както и цялата политическа пасмина, самонарекла се политически елит.

ЕлИте, ти си просто утайка, явно пълна с мазни петна, които те избутаха на повърхността.

ЕлИте, припомни си едно определение за революционна ситуация и попрочети Иван Хаджийски, пък започни да се притесняваш за, казано на старобългарски, интегритета си. Или по-просто - ще ядеш сопата, елИте!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.