Това отдавна не е моята Европа

Това отдавна не е моята Европа
26-05-2023г.
0
Гост-автор

От коментарите на жълтопаветието разбирам, че ППДБ заедно с Герп и Биби, ще рутят ченгесарите, разбира се руски такива.
Найс! Кой да знае, че Биби вече е антимафиот!

Май умнокрасивитетът още не разбират, че вече са мъртви! Зоом биии, зооом биии - имаше такава песен - днес целия ден ми се върти.

Иначе чакаме записите на Руди, заради които на К. Петков му трепереше брадата и в стила на Боко се беше заградил с целия си антураж за подкрепа. Аз обикновено най-обичам тях да гледам - те са по-живописни - един с пионерски плам гледа, друг гърди изпъчил, трети се поумърлушил. Човек да рече, че Карабас Барабас ги е подредил на сцена. 

А Руди си е мекере, такъв беше от самото начало в ИТН, лично съм предупреждавала Пепейци, че е човек на мафията, адвокатът на Гриша Ганчев и не само, роднина и адвокат на най-големия трансфераджия на футболисти  (което си е мафия - феновете знаят), а  с Пепейците, докато бяха на власт даже ужким щяхме заедно да го рутим, това покрай наивността ми, че ще ми помагат за Борисова градина (тази тяхна измама няма да им я простя до гроб, знам, че ме четат, да си знаят), загубиха ми седем месеца, в които ужким да ги чакам да свършат работа..., даже ме влачеха в комисия в парламента, ужким нещо правят... 

През това време предупредих ИТН в техния ефир на живо, че Руди е мафиотин, не последва нищо, после Руди им духна под опашката, те пък така се изненадаха, а Пепейци се радваха като деца, че са измамили ИТН и са им гепили депутатите. А сега Кирчо го нарича емоционално нестабилен, щото го бил записвал. Че, Кирчо, нали той именно със записи, тайни, дойде при вас, не помниш ли? Аз помня! С подлост дойде, но тогава го обичахте, даже го пробутахте във властта, че такава беше уговорката, ма му викахте на това демократическа промяна. 

Дали записите утре нещо ще променят. Мне! Ще се похилим на глупостта на новоизлюпените политици и толкоз! Защото - 
тази перверзна на пръв поглед ротационна 69 връзка между Герп и ППДБ е наложена от родителите им отвън (теза па колко са извратени) - вече всички знаем това, пък и те не крият. 

Днес даже Кирчо лапсус направи, че с посолствата ще прочисти съдебната система. 

Обаче - като в циганска сватба между малолетни, ще се наложи да изконсумират брака пред цЕлото гости на сватбата, по телевизорите, а Киро ще се наложи да покаже и окървавения чаршаф, ще ме прощавате за метафората, но тези още не разбират какво им се случва.

Най-хубавото е, защото е поучително, че Пепейцодебейци  са ползвани за професионално изпиране и белосване на имиджа на Биби и вече са политически мъртъвци. Те са нужни единствено колкото за спойка между герперите и градския лумпениад, на който му се привиждат несъществуващи собствени качества, пък и количества, но са като отряд за бързо реагиране. Аха им свирнат, аха изкарат три хиляди, между които половината вече украинци. 

И докато се подхилкваме в очакване на предстоящите тайни записи на Руди Черния Отмъстител, вървим с едри крачки към евроимперски фашизъм. Вече нямам никакви други думи да определя случващото се. 

Това отдавна не е моята Европа. Пред нас е заразената Европа с фашизъм, за която Европа тепърва ни предстои да се борим! 
И да, моята Европа не е "дървено радио" по Г.Г., на което тайно сигурно нещо е слушал, моята Европа са първите ми книги до леглото - гръцките митове и легенди и стихосбирката на Христо Ботев, моите прародители. 

Моята Европа е парцаленият куклен театър, с който всяко дете израстваше на двора, дървените мечове, с които се сражавахме и дърветата, от които висяхме надолу с главата, докато бяхме индианци. И, да, моята Европа бяха Бийтълсите, на които моите красиви и млади родители танцуваха бесовито всеки уикенд с приятели у дома, моята Европа беше мирна, с общи литературни и кино пристрастия, нищо, че сега лъжат, че нищо сме нямали. Имахме - израснах с Булгаков, израснах с Фелини, Чарли Чаплин, Шукшин, Емили Дикенсън, Мери Попинз, Пипи, Питър Пан, а после Маркес, Дългас Адамс, Гор Видал, Борхес и още хиляди книги, с плочите с Били Холидей и Елла, с Борис Христов и Шостакович, плачехме на филмите всички заедно пред телевизора, плачехме на руските филми за войната, давани по целия свят и си повтаряхме - никога, никога повече фашизъм, както и целия свят с нас, който цял свят благодареше на руската армия за победата. Така беше по времето на Студената война, но кой да помни, че тогава светът беше повече заедно, отколкото днес.

Но и кой да повярва, че без Студена война Европа ще бъде насилена отново от фашизъм, камуфлиран като неолиберализъм. 
Кой да повярва, че само след 33 години след падането на Берлинската стена Европа от Брюксел ще си създаде Министерство на истината, което да контролира какво можем и какво не можем да четем, гледаме, слушаме и пишем???

Кой да повярва, че наглостта на нашите буфонадни политически изпълнители ще  стигне до там да пишат призиви за забрана на чествания за победата над хитлеристка Германия, за криминализиране на другата гледна точка, защото можело да има само една правилна такава, чувате ли ме - можем да имаме САМО ЕДНА гледна точка. Кой да повярва, че ще има забрани на журналисти, на което му викат борба с дезинформацията и, О, чудо - от днес имаме забрана на прожекция на документален филм в руския културен център за събитията в Азов??? Там днес протестирали украинци с техни знамена срещу прожектирането на филма. Ще помоля украинците в България да не ни учат как да живеем в собственото си отечество. Те тяхното провалиха с престъпното си бездействие да са свидетели на дългогодишни извратени издевателства на бандеровци, азовци, нацисти, за което знаеше целия свят. 

Страхливи политически лилипути сте вие щом ви е страх от филм. Аз знам защо ви е страх, защото точно там се бяха барикадирали украинските нацисти, а доказателствата за това са много - има ги във филма. Но кой да знае за тях, щом Европа ни наложи само една гледна точка.

И така - дойде времето на обикновения фашизъм.

Европа е отвлечена! Ще се наложи отново да я спасяваме!

Относно Украйна - тя е неспасяема, разграфена и раздадена! Малки терористични ядки ще дрънчат още десет години, докато спонсорите им не ги ликвидират! И това сме го гледали!

Ще завърша с фраза, която чух днес от едно видео с Фандъкова, която си мисли, че говори с полски кмет, а то било с руски поставени журналисти - такива ги натвори глупачката, че още се смея... уговаряше се с "поляка" как да спрат кранчето с парите за украинските бежанци, че то вече не можело така... мммммм, гиди и лисицата лицемерна.

"Богатите държави се държат като бандити, бедните - като проститутки!" - това е политиката. Ние сме от прецаканите.

П.П. Колко са украинците живеещи  в София? Няма да спра да питам!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.