Знаете ли какво е контролирана медийна среда?

Знаете ли какво е контролирана медийна среда?
03-02-2021г.
18
Гост-автор
Знаете ли какво е контролирана медийна среда? Сега ще ви дам един пример. Контролирана медийна среда е, когато СМИ с наслаждение отново и отново се занимават с измислената тема за конфликт между президента и БСП. И се канят анализатори, шамани и астроложки, които вещо да коментират темата с поглед размътен от греховна любов към ГЕРБ.
Междувременно от поне три седмици насам бившата дясна ръка на Бойко Борисов Цветан Цветанов, където види възможност повтаря няколко много тревожни неща. Като това, че ГЕРБ и ДПС съществуват в политическа симбиоза и, че през 2019 година, преди местните избори, лично Бойко Борисов се е срещал с мастити кадри на ДПС в ловното стопанство "Паламара", за да съгласуват прехвърлянето на гласове. И също така, че подобни срещи е имало поне в още три области на страната. И тук става интересно. В друга държава подобно твърдение на бившия втори в ГЕРБ би правило заглавия седмици наред. Че това е чудовищен скандал. Ясно очертаване на призрачния облик на истинската управленска коалиция. Но тази тема все едно не съществува. Потъва в блатото на безвремието. Ето това е контролирана медийна среда.
Ето защо преди седмица официално внесох въпрос до Бойко Борисов с искане да се изкаже по тази тема. Да коментира думите на бившия си заместник. Но и тук железните клещи на ГЕРБ се опитаха да ампутират темата. И въпросът ми беше върнат. Защо да смущаваме небесното спокойствие на Борисов и гледката от джипа? Такива ми ти работи... 
 
 Автор: Александър Симов,фб
 
 
 
 
 
:
 

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.