Златният учител Теодосий Теодосиев разнищи конспирацията с вируса

Златният учител Теодосий Теодосиев разнищи конспирацията с вируса
14-12-2020г.
50
Гост-автор

Целият свят има нужда от пробуждане. Нещата отиват на зле. Откъсването на хората от работа, от училище, от университета, може да бъде фатално за света като цяло.

Това каза пред БНР Теодосий Теодосиев, преподавател по приложна математика и физика, наричан Златният учител на България.

Според него не е редно училищата да бъдат затваряни заради коронавируса.

Ако се пазим непрекъснато, никога няма да получим колективен имунитет. Не трябва малките да се извеждат от училище, те минават безсимптомно болестта и ще са първите, които ще бъдат бариерата.Това за мен не е и истинска епидемия, защото навремето правехме грипна ваканция, когато 25% от учениците са разболеят, но да са на легло. В момента за целия свят няма не 1%, а 1 промил хора, които да се разболяли. Това е една изкуствено раздухвана истерика и целта е създаване на световна икономическа криза… Нищо не става

случайно,  заяви Теодосиев.

В предаването „Хоризонт за вас“ Златният учител допълни:

Онлайн обучението ще доведе до тотална неграмотност сред учениците. Който иска да си спаси детето, трябва да го накара да учи. Светът се омързеливи, оставихме всичко да правят китайците, тези от далечния Изток. Останалият свят отива на упадък… Хората не искат да мислят.

източник: e-zdravey

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.