Журналистът Катя Илиева: Новите снимки на Борисов са с цел да заглушат гигантската афера за АМ ”Хемус”

Журналистът Катя Илиева: Новите снимки на Борисов са с цел да заглушат гигантската афера за АМ ”Хемус”
10-11-2021г.
469
Гост-автор
Скандалите, свързани с машините за гласуване и тези с новите снимките от спалнята на Борисов, като че ли са между другото. И може би се пускат с цел да заглушат гигантската афера за ”Хемус”, която мисля си, българският народ не може да осъзнае. Снимките не показват нищо ново, освен че още повече ни погнусяват от това, което сме търпели 12 години.
 

Това заяви журналистът от Фрог нюз Катя Илиева в коментар за новите снимки от спалнята на Бойко Борисов в "Крум Савов Live" по Телевизия 7/8.


Имам някакви догадки защо снимките се появават точно сега. Мисля, че доминацията на всичко е скандалът за магистрала "Хемус", разкритията на служебния кабинет, Бойко Рашков и разбира се, на министъра на регионалното развитие Виолета Комитова. Защото някой се е опитал да накара българския народ три пъти да си плати  за тази магистрала.  Виждаме че, тя трудно би могла да стане, при все, че проектите са били тя да мине през свлачищни райони, райони, които не са отчуждени, райони, които са спорни и така нататък. Тоест, като че ли там, за където е била планирана да мине тази магистрала, това не е възможно да се случи, заяви тя.


Милионите от саковете, все още нямаме отговори в чии джобове са изтекли, от кои банки са теглени и така нататък. Мисля си, че е много лесно ще й бъде на прокуратурата, ако реши, д го установи.  Защото тя е давала примери, че когато иска да работи, го прави с цялата сила и мощ. Сега обаче нещо се ушушква, както по много много други теми, каза още журналистката..

    Източник: frognews

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.