ЖИВ СОЦ! ГЛЕДАЛИ СМЕ ГО ТОВА ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ.

ЖИВ СОЦ! ГЛЕДАЛИ СМЕ ГО ТОВА ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ.
06-06-2022г.
188
Степан Поляков
Добре де, спряха ни руските телевизии. По нареждане от Брюксел, без никакво съмнение. Но, както е известно, рядко може да се срещне нещо по-неадекватно и тъпо от брюкселски чиновник. А за българските им слуги - няма описание, няма... Но все тая, каква може да е практическата полза от спирането на руските телевизии за новите идеологически цензори, у нас? Да разгледаме вариантите.
- Вие сте партийна отломка от комунистическото време. Някакъв партиен секретар, примерно на 80-90. Говорите или поне разбирате руски. Но сега нямате умения да пробиете през интернет и оставате без руски медии. Това ще ви накара да си промените убежденията, да заобичате Евроатлантизма?
- Вие сте на средна възраст и говорите руски. Ще ви накарат да стоите далече от руски медии през интернет само защото някоя Урсула така е решила? Ха-хахах...
- Вие сте от младото поколение, не разбирате грам руски. С или без руски телевизии /на руски у нас/ какво значение има, че са ви ги спрели?
- Вие сте от всякаква възраст и говорите всякакви езици - руските телевизии ли ще ви формират мнението? Или сега пък, единствено останалите еврофилските?
- Вие сте от всички възрасти и не ви пука за никаква политика. По-правоверен евроатлантик ли ще станете без руски телевизии, от които сте гледали единствено тамошните "Капки", например?
Какво излиза, само ще амбицирате такива като мен, живели и през социализма, да направим безплатна реклама на руските медии. На инат. До които ще достигнем и сами, комунистически брюкселски, този път, плужеци. Защото помним - това е същото като онова тогава. И не ни разправяйте, че сме във война и затова сте "затворили" телевизиите. Не сме във война. Тоест, само с вас сме във война.
А кои са брюкселските плужеци? Подробност е дали са СЕМ или направо кабелните оператори. Беше ни демонстрирано едно. Живеем в държава, която си е присвоила правото да ти казва откъде имаш право да се информираш. И в пазарна среда, където идеология се намесва в отношенията между Клиент - Изпълнител. Жив соц! Което означава, че краят ти, Брюксел, е много-много близо. Гледали сме го това...
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.