Жената на Ветко Арабаджиев: Той е в критично състояние и се бори за живота си. Иска ми се да крещя

Жената на Ветко Арабаджиев: Той е в критично състояние и се бори за живота си. Иска ми се да крещя
03-12-2020г.
144
Гост-автор

Състоянието на бизнесмена Ветко Арабаджиев продължава да е критично. Това обяви в свой пост във фейсбук съпругата му Маринела.

Както е известно, той не бе пуснат от ареста, а в момента е в болница с Ковид 19.

Ето какво написа Маринела Арабаджиева:

„Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга.

Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав?

Или просто са приспали съвестта си? Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си!

Моят съпруг, който продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхоплевмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от корона инфекцията!

Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно.

Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич!“

Източник: Onovini

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.