Жена почина в София само час след отказ на болница да я хоспитализира

Жена почина в София само час след отказ на болница да я хоспитализира
22-11-2020г.
5
Гост-автор

Става дума за майката на Асен Костов (Аки), разкрива Botevgrad.news. Пациентката била транспортирана с линейка от Ботевград снощи, със затруднено дишане.

След като в Окръжна болница не я приели, в другото лечебно заведение починала само час, след като била настанена там. Докато линейката се лутала между две болници, жената получила белодробен отток. Това съобщиха наши читатели. Починалата била съпровождана от другия си син Любомир Костов.

Това е пореден случай на пациент от община Ботевград, в който болен губи битката с живота, заради липса на болнични легла в лечебните заведения.

Видео от злощастната случка е публикувано около 17:00 часа днес и във фейсбук от „Отровното трио“.

В клипа мъжът обяснява ситуацията, в която са попаднали с майка му:

„Показвам Ви, как ни гонят от „Света Анна“. Докарахме майка ми, която едва диша и ни гонят от болницата. Гонят ни от „Света Анна“. Хора, погледнете за какво става въпрос. Докторите от Ботевград я докараха по спешност и те ги гонят. Първо ги пращат тук и после ги гонят. Пращат ни в Ботевград. Оттук ни гонят.“

След това той влиза в „Спешното отделение“, където посочва медици, които обвинява, че не са хоспитализирали майка му. Към момента няма официална позиция и от лечебното заведение.

От „Отровното трио“ са коментирали поста с думите:

„Управляваш ли кризата, Борисов? Не джипката, а кризата!“

Източник: Onovini

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.