Защо днешните антикомунисти искат толкова много да разрушават?

Защо днешните антикомунисти  искат толкова много да разрушават?
28-09-2021г.
48
Гост-автор
Към тези, които цял ден искат да разрушават паметници.
Нали знаете, че 10 от първите 12 президенти на САЩ са били робовладелци? Включително Томас Джеферсън, Джордж Вашингтон и Джеймс Мадисън. Трябва ли сега всички статуи на Вашингтон и Джеферсън да бъдат разрушени?
Някои от най-големите филми в холивудското кино като "Отнесени от вихъра" и "Генералът" са имали очевадна и непрекрита симпатия към южните щати и южняците, дори в Генералът славният Бъстър Кийтън е направил да са положителни герои, каквато е била тогава тенденцията в Холивуд.Трябва ли да се забранят почти всички филми от този период?
Много от големите вестници днес, както и в анимациите на Дисни, е имало също расизъм и расистки карикатури. Трябва ли да се закрият?
Много от големите германски компании са имали връзки с хитлеристите/нацистите, включително Фолксваген, Адидас и Hugo Boss. Двамата братя Даслер, основатели на Адидас, са били членове на Националсоциалистическата партия. За да после се пръкнат леко съмнителните легенди как американците нахлули и "спасили" концерна, тогава произвеждащ и гранатомети за Хитлер, очаровани от красотата на жената на Адолф Даслер.
Фолксваген даже дължи съществуването си на Хитлер, както пише Дойче Веле.
Трябва ли да разрушим заводите на най-продаваната европейска кола?
Защо днешните антикомунисти (всички до един бивши деца на комунистическата вихрушка или самите те агенти на ДС) искат толкова много да разрушават? Защо не създават нещо, което да е по-красиво, по-смислено и ползотворно, да покажат, че тяхното е по-добро, да не се притесняеат от миналото (своето най-вероятно), а да го възстановят, излъскат и го направят по-полезено и смислено, а само искат да разрушават? Щото нищо не могат да направят. Щото те не могат да оцелеят без хвърлените мръвки от силите на деня, затова са толкова озлобени. Затова само сеят омраза и разруха, която извира от тях. Да закрият комплексите им като се скрият под завивките на разрушени отломки, да хвърлят вината върху всички останали, запазвайки своя ореол на цвета и елита на нацията.
Пс Нарочно съм сложил снимка от мюзикъла Криворазбраната цивилизация, впрочем, произведението е написано точно преди 150 години, през 1871.
 
   Автор: Дахер Фарид, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.