Защо Борисов се страхува от Владислав Горанов и Менда Стоянова

Защо Борисов се страхува от Владислав Горанов и Менда Стоянова
03-03-2021г.
60
Гост-автор
Отсъствието на Владислав Горанов и Менда Стоянова от листите на ГЕРБ за изборите подсказва, че Борисов се пази от тях, защото могат да влязат в разследване за подкупи, раздавани от Васил Божков.
По обяснениятя на изгнаника в Дубай, Борисов му казал, че ще "оправи работата" със закона, за да облагат по-благоприятно лотариите, но поискал "ще помагаш". Както Божков се изрази - такса "помагане".
И Борисов го пратил при Менда и Горанов. Имало е срещи, Божков ги доказа и с есемеси. Законът е "оправен" както трябва, така думите на Божков се потвърждават.
Сега двамата отпадат от листите на ГЕРБ. Симптоматично е. Ще има развитие на скандала там. Дали с този главен прокурор, дали със следващ, който може да дойде скоро с промяна в закона.
Но Менда Стоянова и Владислав Горанов едва ли ще се жертват като в мафиотските филми, да мълчат за боса и да лежат в затвора. Борисов няма да се измъква вечно.
Който е тръгнал да се обвързва с Борисов в политиката, трябва да е готов за това - всеки момент може да го хвърли на вълците, за да се опази. Дори да е от най-приближените му.
 
   Автор: Иван Бакалов, фб

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.