Започна нова фаза на световната война, това е войната за украинското жито.

Започна нова фаза на световната война, това е войната за украинското жито.
20-05-2022г.
226
Гост-автор
Започна нова фаза на световната война, това е войната за украинското жито. В момента се подготвя нова хибридна атака, за която руснаците предупреждават от седмици. Ще бъде обвинена Русия, че кой друг е виновен за всичко, за идващия глад в Европа, САЩ и Канада и Британските колонии. Оттам и в Африка и Латинска Америка. Азия е друг случай.
Световните глобалистки рупори, включително медиите и включително корицата на Економист, която както знаем е политтаблото на демократичната тоталитарна система, вече подгряват как Русия ще ограби житото на Украйна и трябва НАТО (къде е това НАТО, аз не зная!) да спасява житото чрез десант.
Само за сведение, Русия жито си има, обвиненията ще бъдат, че тя иска да унищожи украинското жито и по този начин иска да предизвика световен глад. Това е сценарият.
Че ще има глад, това е безспорно, в една или друга степен. Защото се сменя не само световния ред, но световната икономическа система. Но кой и как ще управлява глада, това е темата. И като казвам глад, много моля да не се приема буквално, макар че може за известно време, докато се настройват нови условия, да има и такъв момент. Това, което искам да кажа е, че правителствата трябва много спешно да решават задачи от първи клас. Защото стигнахме до основата - хляб и топлина. Житото и нефт/газ. Без тези две неща животът на Земята е невъзможен.
Ако правителствата не са в състояние да решат тази проста задача само с две неизвестни, ще последва хаос, революции и на първо време много тежки политически режими, които ще отвеят и последните сламки от плявата на евроатлантическата розова либерална мечта.
 
     Автор: Анастасия Гешева, фесбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.