Запад се смееше как щял да изолира Русия, а на практика се изолира сам от останалия свят.

Запад се смееше как щял да изолира Русия, а на практика се изолира сам от останалия свят.
15-07-2022г.
128
Гост-автор
Приятели,
Знам, че доста от вас ме смятат за глупав кремълски трол, който получава безплатни пелмени с телешко и консерви със сьомга от Берьозка, а други искат да ме фраснат с първата лопата, която намерят, но има някои неща, които е хубаво поне да позволите да се дискутират.
Преди два месеца медиите постоянно сочеха с пръст инфлацията в Русия и падението на рублата, но не споменаваха чудовищната такава в Европа. Ние всички обедняхме с 30%, но за някои бе по-важно на Вова да му е по-зле. Сега вече Ройтерс казва, че рублата е най-добре представящата се валута (https://dariknews.bg/…/reuters-rublata-se-prevyrna-v-naj…),
като Русия регистрира първата си дефлация от 30 години насам (https://dariknews.bg/…/rusiia-otchita-pyrvata-v-istoriiata…)
Запад се смееше как щял да изолира Русия, а на практика се изолира сам от останалия свят. Първо Аржентина и Иран, а после С. Арабия, Египет и Турция поискаха да влязат в BRICS. (https://news.bg/…/turtsiya-egipet-i-sauditska-arabiya-iskat…).
Доскорошните най-верни съюзници Турция и С.Арабия вече почнаха да се замислят, а още по-шокиращото е, че исторически религиозни врагове като С.Арабия и Иран, чийто шиитско-сунитски разрив бе умело експлоатиран от САЩ и Запад, сега може да се окажат на една страна.
На всичкото отгоре не лидерите на омразния Изток, а креслата на тези от Запад почнаха да се клатят. Премиерите на Англия и Италия подадоха оставки, правителства в Европа се разпадат, включително и нашето, хората вече не издържат и излизат на стачки.
Запад как отговаря на този своебразен бунт? Със заплахи и жажда за повече конфликти. Свалят правителството на Пакистан, Шри Ланка фалира след многократни заеми от МВФ и налагането на "зелена" политика, заплашват Индия и Китай със санкции(https://news.bg/…/sasht-predupredi-indiya-da-ne-se…), а сега Байдън е на тур за да подкокоросва всички за война срещу Иран и за нейното бъдещо разграбване
(https://dnes.dir.bg/…/baydan-gotov-v-kraen-sluchay-da…). Използват други народи, за да се бият за каузите им чрез корумпирани лидери.
А дори на верни и сервилни режими, като тези на С.Арабия и Катар, вече взема да им тръсва и почват да се оглеждат.
С тази арогантна политика скоро балонът ще се спука. А и сами виждате с каква демонична злоба се развъждат медийните зомбита. Днес мразят Русия, утре Китай, после ще кажат, че Иран е опасност за вселената, после Индия, Венецуела, половин Африка и като теглиш чертата тия хора мразя до плашеща истерия 4/5 от света. Инак ние сме били крайнодесни и фашисти, макар да не знаят какво означават тези термини. Но се нуждаят от врагове. Тези, които им посочат медиите. Страстно четат и попиват.
Обвиняват всеки, че е расист, а самите те са най-големите расисти. Обвиняват всички, че са комунисти, а те са най-големите левичари. Говорят за феминизъм и сексизъм, а искат неспособни мъже, които нямат никакви шансове в мъжките спортове, да се правят на жени и да се състезават при жените, съсипвайки женския спорт. Не споменават ограниченията за жени в близкия изток, напротив, насърчават ги. Искат да приемат бежанци, ама подкрепят войните в далечните им страни, които генерират бежанци. Като добавим демографската бомба в Европа, тази умнокрасива каста скоро ще стане за посмешище за идните поколения.
Но разбира се, по-важното е да мразят "враговете". Това автоматично ги прави носители на белезите на "висшата класа" и ще реши проблемите на всички.
 
   Автор: Дахер Фарид, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.