Забавно е как милиардери като Опра и кралски глезльовци, седнали в луксозно имение, говорят за опресия

Забавно е как милиардери като Опра и кралски глезльовци, седнали в луксозно имение, говорят за опресия
09-03-2021г.
19
Гост-автор
Принц Хари говори за расизъм? Интересно ми е дали когато се хвалеше как е убивал кафяви хора в мисии в Афганистан, като е натискал спусъка скрит във въртолет и се е забавлявал като на видеоигра (понеже е харесвал видеоигри), дали това не е расизъм ( а и може би е проява на психически отклонения)?
Също така е доста забавно как милиардери като Опра и кралски глезльовци, седнали в луксозно имение, говорят за опресия и расизъм, и как медии като Гардиън са "шокирани". А дали не са шокирани от участието на Великобритания в избиването и геноцида на милиони кафяви жени и деца в Йемен? Това не е расизъм. Расизъм е, когато има междукралски сръдни и скубене на коси между снахи, и едната е леко по-тъмна и се оплаче, използвайки модните либерални прийоми.
Също да отбележа, че помня кадри от сватбите на Хари и Уилям, и как хиляди британци тогава се разплакаха от "щастие" по улиците, а после британската преса се подиграваше на сълзите на севернокорейците при културните прояви на Ким Чен Ун, и да си призная ми стана малко смешно.
Какви хора дърпат конците, а?
 
   Автор: Daher Farid Daher - Lammoth

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.