За убийство - 3 месеца, за "безстопанственост" - 5 месеца

За убийство - 3 месеца, за
08-05-2024г.
0
Кристиян Шкварек

Близо 5 месеца държаха в ареста бившия министър на околната среда Нено Димов с обвинение в "умишлена безстопанственост", която впрочем не успяха да докажат. 

Едва 3 месеца държаха в ареста Габриела Пеева, която, заедно с майка си, по особено брутален и жесток начин уби бащата на детето си. Двете жени го удушиха с ръцете си, докато седи на предната седалка в кола, а Габриела го притиска с тялото си. Психопатско, зверско престъпление на две жени-мъжемразки, които преминават през живота си, сипейки фалшиви обвинения в сексуален тормоз срещу колеги и отнемайки децата на мъжете си. А накрая и убивайки единия от тях. 
Та, за това убийство въпросната жена седя в ареста...3 месеца. А Нено Димов - един изключително възпитан, образован, съвестен човек - 5 месеца. 
За убийство - 3 месеца. 
За "безстопанственост" - 5 месеца. 
Като първото се доказва на практика на 100% от запис на камери, а второто беше просто скалъпено измиване на ръце с един човек, който със сигурност ще осъди държавата за стореното му. 
Това ни е системата. Такова "правосъдие" очаквайте. Такова, впрочем, е и в целия развит свят, що се касае до значително по-леките присъди, които статистически жените получават за едни и същи престъпления спрямо мъжете. Дори за убийства. Можем и това да припомним другия път, когато ни се цитират само статистиките за разликите във възнаграждението.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.