За тези, които са си затваряли очите по пътя му- дано не спите спокойно никога повече.

За тези, които са си затваряли очите по пътя му- дано не спите спокойно никога повече.
06-07-2022г.
76
Гост-автор
На 11 юни Георги Семерджиев, убил снощи две момичета в центъра на София, е спрян от полицаи в Студентски град заради "неадекватно поведение на пътя". Установява се, че е на два вида амфетамини. Според 24 ч, му взимат (швейцарската) книжка, а проверката показва, че е с отнети 84 точки от българската (пълните са 39), книжката (българската) също е отнета.
Ако веднага го бяха арестували и разследвали за нарушенията му, сега две млади жени щяха да са живи. Вероятно и тогава е имал синя лампа и стоп палка в колата си, със сигурност и тогава е карал под въздействието на божествен комплекс, доказано тогава е бил под въздействие и на наркотици.
Идва тогава въпросът защо не е разследван още след това нарушение и защо не е задържан - ако си с 84 отнети точки и въпреки това отново шофираш надрусан, и това не е достатъчно, за да те вкарат в ареста, кое е? Да убиеш човек? Да убиеш двама човека?
За родителите на тези момичета няма голямо значение, че сега Семерджиев ще бъде открит и вкаран в ареста - щеше да има, ако беше вкаран на 11 юни. Сега, разбира се, ще има значение за някой друг, който е потенциална негова жертва и още не го знае - и това е единственото, за което можем да се хванем отчаяно. Да го арестуват, да го осъдят справедливо и да ограничат свободното му придвижване сред нас, защото има хора, за които санкциите под формата на отнети документи, точки и права не вършат работа. Върши работа само дългото физическо ограничение на тяхното присъствие в обществото.
Пиша това с усилие да съм много обрана в изказа си, да не обиждам и сравнявам, да не съм емоционална и гадна. Вътрешно ми се иска това същество, никога да не види бял свят, а хората, от които зависи такива като него да получат адекватна санкция, да си свършат работата.
За тези, които са си затваряли очите по пътя му на развитие до снощи (от момента на ареста му по подозрения за организиране на черно тото през 2010-та година, през случаите, натрупали му 50 (!!) наказателни постановления за нарушения на пътя, до шофирането с фалшиви книжки и регистрационни номера и убийството на двама човека) - дано не спите спокойно никога повече.
Използвам случая да напомня на спокойно пребиваващите на служба в КАТ, че катастрофата снощи е на отсечка, в която непрекъснато има гонки и минаване на червено, за което живеещите в района са сигнализирали многократно (а и то се чува и вижда с просто око), както и че това е само една от подобните отсечки в София.
Затова, когато се казва, че държавата е завзета от престъпници, трябва да се има предвид и това проявление, освен големите схеми - престъпници като Семерджиев убиват хора по улиците, докато държавата си затваря очите във всички случаи, предшестващи фаталния, а накрая просто прави разбор на нарушенията на извършителя и ги развява пред очите ни, симулирайки някаква работа, докато всъщност е съучастник с бездействието и безхаберието си.
 
    Автор: Красимира Хаджииванова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.