ЗА СТО ДНИ ПРАВИТЕЛСТВОТО РЕЗУЛТИРА, А НАРОДЪТ КУРУЛИРА

ЗА СТО ДНИ ПРАВИТЕЛСТВОТО РЕЗУЛТИРА, А НАРОДЪТ КУРУЛИРА
22-03-2022г.
55
Гост-автор

Няма как да не се отбележи стотака на правителството на промяната/подмяната/посолството. Резултатите са видими като македонския космонавт на ИТН, социалната политика на БСП, патриотизмът на ДБ и интелектът на ПП. Българите се усещат все по-курулирани, но са оптимисти, че може и по-зле да стане положението след всяко ново изявление на Кирил Петков.

За сто дни правителството наистина „резултира“ /предполагам, че по хардардски това е прилагателно за постигнат резултат, ама знам ли, харвардска му работа/, като специално семейство Лореал усвоява в предоставените постове около девет МИЛИАРДА лева. БСП си гушна горите и земеделието, ДБ яхна правосъдието и изобщо настана такъв живот….дано, дано, дано!

Постигнати резултати от умнокрасивото правителство:
1. Олиото стана 6 лева.
2. Токът се увеличи значително по цена.
3. Вместо кокаин, покрай бреговете ни плуват украински мини.
4. Успешно замени руските туристи с украински нацисти.
5. Наложи санкции на Русия и заяви смело, че Русия е бензиностанция с ракети.
6. Сто пъти /на ден/ ибрикчийства на Херо Мустафа.
7. Самолетна линия София-Скопие – да си я имаме.
8. 416 милиона за ваксини и тестове в бюджета, 0 лева за българите.
9. Евроджендърска интерпретация на картините на Майстора в областта на изкуството.
10. Нови американски войски и военна техника пристигнаха в България.

Напрово днешното правителство на промяна промени историята. Досега в нея толкова гафове на квадратен метър и на час, никой не е успявал. Фаворитът за глупост досега беше отвят от мощния харвардски климатик! Единствената лъжица катран в кацата канадски мед е, че от Харвардския университет вече обмислят да не приемат българи и да се разграничат от дипломата, която са дали. Ама ще го преживеем! Важното е промяна да има!

И понеже с умиление си спомням първият ден, когато Кирил Петков встъпи в длъжност, ще напомня думите на неговата депутатка /не помня как се казваше, защото след това не я чух да се изказва, ама винаги е ухилена до ушите, да каже поне рецептата/: „Ние го познаваме като Просто Киро!“.

Закривай!

    Автор: Елена Гунчева, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.